Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez az "elveszett...

Melyik ez az "elveszett világos" dinoszauruszos sorozat?

Figyelt kérdés

kb. 20 éve láttam, és ha jól emlékszem, tényleg "Elveszett világ" volt a címe. Sajnos ezen a címen nem találtam, csak a "népszerű" sorozatot.

Ebben is hőseink egy dinoszauruszok lakta földre sodródnak, ahol találkoznak egy lánnyal aki együtt él/jó barátja egy beszélő majomnak, akinek mindig úgy köszön a lány felemelt ököltartással, hogy: "akubane".

Mond ez bárkinek bármit? :D

2019. júl. 16. 16:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A Seaquest-et is megemlíteném, biztos azt is szeretted.

Én is úgy vagyok vele mint te, bár valószínűleg azért, mert az életemet meghatározó zenék és sorozatok a 90-es években mentek. Megvagyok a mai sorozatokkal és zenékkel is de akkora hatást nem gyakorolnak rám. (Ez a gyerekből-felnőtté való érzelmi-pszichológiai fejlődéssel is magyarázató, aláírom.) Plusz a mai világ már annyira felgyorsult, hogy az ember "darálja" a sorozatokat, zenéket, nem kell megvárni, míg leadják a tévében, vagy rádióban, minden szinte azonnal elérhető, és a bőség zavarában válogathat az ember. Bár szerintem az is benne van a pakliban, hogy a régi dolgokban, legyenek bármilyen gagyik, még több volt a szív. Vagy valami ilyesmi.

2019. júl. 16. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!