A szomszédok c. sorozat melyik részében volt mellékszereplő a való világos béci?
Te mekkora paraszt vagy első.
Honnan tudod, Te is ott voltál? :P
Te mekkora paraszt vagy első.
Honnan tudod, Te is ott voltál? :P
Igen, és te is. A te csúnyádat csapkodta a Bejláá a homokozólapáttal.
Háááát... Nem bánnám, ha csapkodná :)
De te sem, mert úgy látszik féltékeny vagy :P
Béci élt már az 1980-as években?! A gazdagréti szomszédok felvételei idején csak egy kéjes gondolat lehetett, vagy csecsemő, aligha szerepelt benne. Egyébként pedig a rajongók Bécikéje ez: Sokat loptam, csaltam, sokat jártam a rendőrségre. Nagyszerű példakép, mondhatom.
VV Béci, aki már több mint fél hónapja élvezi a luxusbörtön kedvező szolgáltatásait. A ,,wannabe rapper” írt az egyik zenei oldalon egy ,,frappáns” bemutatkozást, aminek elolvasása után világossá válik, hogy az RTL Klub milyen szépen elhallgatja nézői elől a tényeket.
,,Zsivány kis diák voltam egész életemben. Mindig tudtam, hogy amit akarok azt valóra is, váltom! Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: loptam, csaltam, hazudtam és rendorségre járkáltam! Hehe... Mindig valami nagyot akartam alkotni. Sokat bandázgattunk a haverjaimmal együtt és megalapítottuk azt a bandát, amiben a fiatal bunözo gyerekek voltak a tagok! Az Ltb. (LakóTelepi Banda) nevet kapta, mert szinte mindig a lakótelepen Gangeztünk! Húúú milyen nagy volt a sok pi*na, k*rva jó bulik, zsiványkodások és behajtások!”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!