Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor fog Hollywood végre...

Mikor fog Hollywood végre megszabadulni a feminista propagandától? Vagy ha nem mikor fog végre csődbe menni?

Figyelt kérdés

Sorra teszik tönkre a befutott franchise-okat.

Szellemírtók, Star Wars, egy Mad Max film aminek nem is Mad Max a főszereplője hanem a körülötte lévő nők,

Batwoman:

https://www.youtube.com/watch?v=vrIiPcv4_iY

nemsokára jön a feminista Terminátor

[link]

És Bréking Nyúz: az új 007-es is nő lesz, nem is akármilyen: egy fekete nő!

https://www.youtube.com/watch?v=1VP0SCaTaN8

Semmi bajom az erős női karakterekkel, Ellen Ripley és Sarah Connor (az első két Terminátorban) anélkül elnyerte a tiszteletemet hogy a torkomon kellett volna lenyomnia a producereknek hogy a főszereplő nő és hogy milyen erős és független. Teljesen hitelesek voltak a szerepükben, Hollywood mégse képes mit kezdeni többé az ilyen karakterekkel. Okkal módosítanak már meglévő brand-eket (tudják hogy egy teljesen eredeti karakter és történet női főszereplővel még nagyobb bukta lenne mint a 2016-os Szellemírtók) és okkal mutogatnak a rajongókra és kiáltanak szexizmust ha egy ilyen film bukta lesz (nem, nem azért mert a rajongók szexisták lennének, hanem azért mert amit Hollywoodban manapság gyártanak az egy kalap sz..., de egyszerűbb a nézőközönséget okolni).

A legutóbbi Star Wars film a franchise megcsúfolása volt (mint Star Wars rajongó mondom), A Batwoman trailer-e meg olyan kínos hogy végig se lehet nézni.

Kérdésem: MIÉRT nem látják hogy így nem lehet nemhogy profitot termelni de még a gyártási költségeket se visszahozni? Csődbe akarják vinni magukat ezzel vagy mi??

2019. júl. 15. 03:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Mad Max egy remek film lett, bolckbusterhez képest persze...

Én aztgondolom, hogy az például egy jó példa arra, hogy lehet ezt az egészet jól is csinálni.

A Mad Max mögőtt volt koncepció, belemertek menni teljesen más jellegű újításokba is, technikaiba stb.

Az új SW filmek szerintem egytől egyig rosszak, a VII. például csak a nosztalgia faktorra épít, semmi értelem nincs benne és mű az egész...

A VIII. az más szempontokból lett rossz, de bevallom, hogy bár a PC-t felfedeztem benne, a feminizmus erőltetését én nem.

A Szellemírtók az már tényleg mindennek az alja, az valóban annyit "nyújtott", hogy nők lettek a szereplők.

A mészitők is nindössze ennyit gondoltak, ennyit akartak átadni, nem volt koncepció, nem volt vizió, csak annyi van mögötte, hogy "Hallod, he! Csináljunk má' meg valami népszerű régi frencsájzt újra, csak most nőkkel"...

Szóval kár tagadni ezt a jelenséget.

És az önmagában nem érték, hogy most ezúttal nők játszanak benne.

Ezt kéne felfogni.

És jó lenne, hogyha néhány nem szélsőséges feminista nő elismerné és kritizálná ezt a jelenséget, máris sokak szemében sokkal hitelesebb lenne.

2019. júl. 15. 13:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó hír mindenkinek: James Bonból hivatalosan is fekete nő lett :D:D
2019. júl. 15. 22:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
És mi lesz a neve? Julia Bond, Judy Bond, Jade Bond ?
2019. júl. 16. 12:51
 14/15 A kérdező kommentje:

Bond esetében azért is különösen vérlázító az egész mert az ő imidzséhez mindig is hozzátartozott hogy egy sármos férfi, akihez vonzódnak a nők. Ez a karaktere része. Minden másról lehet tárgyalni, a neméről és a nőkhöz való viszonyáról nem. Ő egy férfi ikon akire a nők vágynak, és akire a férfiak hasonlítani akarnak. (Legalábbis legtöbben). Amikor pár éve felmerült Idris Elba mint lehetséges Bond, úgy voltam vele oké. Brit, jó színész, férfiszemmel se egy Quasimodo. Ha a PC brigád őt akarja, legyen meg az örömük, nem érdekel hogy fekete, csak az hogy tényleg jó színész és megérdemli. De ez...

Sok női kommentet is olvastam máshol hogy ők ha Bond filmet néznek egy sármos férfit akarnak látni, nem még egy nőt. Mi a problémája ezzel egyeseknek a szakmában? Miért baj ha kompetens férfikarakterek vannak a vásznon akikre esetleg a nők is vágynak?

2019. júl. 16. 17:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Hamarosan csődbe megy.
2021. júl. 10. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!