Le spoilereznétek nekem filmeket?
Figyelt kérdés
Komolyan kérem, azt ne kérdezzétek hogy miért2019. júl. 12. 20:31
31/41 anonim válasza:
Manderlay - A rasszista füzet valójában az igazságot tartalmazta és nem is volt rasszista, csak pontos megfigyelések dokumentációja.
(mellesleg 70es évek magyar társadalmára jellemzően azok kerültek vezető poziba, akik szakmailag süketek voltak.)
32/41 anonim válasza:
Fordított időrendben játszódik :
Memento
Happy end
Betrayal
Irreversible
Ps I love you
Identity
Donnie Darko
The prestige
Following
33/41 anonim válasza:
The ghost writer - a megbízó (özvegy) egy kém. Valójában balekot keres aki segít kideríteni, miként bukott le.
34/41 anonim válasza:
A bosszú kottája - A tanárnéni nem fejlődni segít a kis zongoristának hanem tönkre teszi a kezét, hogy soha többet ne zongorázhasson. Erre nyomós oka van, bosszút áll az anyukán.
35/41 anonim válasza:
Más világ. Valójában a szellemnek hitt lakók elő emberek és Kidman és a két gyerek a halottak visszatérő szelleme.
36/41 anonim válasza:
Buried / Eltemetve - sosem. Volt opció, hogy életben marad a csákó. Csak pénzt akartak keresni rajta.
37/41 anonim válasza:
12 majom egy önismétlő folyamat, ahol rossz célpontra fókuszálnak végig és hiába megy vissza az időben Bruce, sosem fogja megtalálni, amit keres és a kutatásához a legfőbb nyom az, amit ő maga hagy hátra.
38/41 anonim válasza:
22.: Azonosságban nem a kisgyerek gyilkos, mivel az nem létezik. Az egész gyilkost kereső dolog csak a "főszereplő" fejében játszódik le, mivel tudathasadása van.
39/41 anonim válasza:
38 rég láttam, nekem így rémlett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!