Tudtok mondani szívszorító filmeket?
Figyelt kérdés
Amik nagyon szomorú témákat dolgoznak fel, tragikus sorsokat, eseményeket, illetve amikhez passzol a hangulat, zene ilyesmi.2019. júl. 10. 23:54
1/19 anonim válasza:
Forrest Gump (nem szomoru, de szivszorito)
Szomorú vasárnap (magyar film es fantasztikus)
Eletrevalok
Amerikai historia x
Leon, a profi
Ryan kozlegeny megmenetese
Holtodiglan (ez inkabb thriller)
Keith
2/19 anonim válasza:
Az óceánjáró zongorista legendája
Szívszorító történet, zene is van benne, sok, hisz zenészekről szól. És szam szerint hatszor sírtam magam el rajta, bár lehet az csak az érzékeny természetem miatt van :'D
4/19 anonim válasza:
Saul fia
A zongorista
Az élet szép
Az ilyen háborús filmek mindig nagyon megráznak, akár igazi, akár kitalált a főszereplő története :(
6/19 anonim válasza:
Love Story,
Grave of the Firefies - én még nőt nem láttam, aki ezt sírás nélkül végignézte volna.
7/19 anonim válasza:
8/19 anonim válasza:
Egy kutya négy élete. Egyetlen film amin eleredtek a könnyeim
9/19 anonim válasza:
Ami számomra mai napig nagy kedvenc az a Séta a múltban. Kihagyhatatlan a kategóriájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!