Stranger Things 3. évad?! (SPOILER)
Sok teória van arról, hogy Hopper él, szerintem is túlélte az esetet.
Will-ék meg tuti lesznek még a képben, ugyanis a 2 főhősről van szó.
Hopper valószínűleg arra menekült amerre tudott. Nem mutattak holttestet, szóval szerintem életben van. (Igaz az is benne van a képben hogy a lézer sugaraitól por lesz belőled konkrétan, de ezt most ignoráljuk.) Szóval, Hopper beugrott az Upside Down kapujába, ott éldegélt egy ideig, és az oroszok végül kihúzták onnan. A post creditben ugye mondják hogy 'ne, ne az amerikait' és elvisznek egy másik embert, hogy megetessék a Demodoggal, ergo Oroszországban nyitva kell lennie egy másik kapunak, másképp nem lenne Demodog.
Viszont a Duffer testvérek hozzátették hogy a post credit azért volt, hogy vitákat generáljanak.
Véleményem szerint mindez azért volt, hogy egy új világot mutassanak be a 4. évadban, az Upside Down-t, és ezért egy szereplőnek oda kellett jutnia.
Nagyon remélem hogy Hopper nem halt meg, mert akkor mélydepresszióba esek :D
3. évad utolsó részének zárójelenetében, amikor a két orosz katona elmegy egy fogolyért és megállnak az egyik ajtó előtt, akkor az egyik azt mondja: "Ne az amerikait."
És akkor elmennek a következő ajtóhoz és onnan vezetnek ki egy rabot. Nekem erről az jött le, hogy talán az a bizonyos amerikai az ajtó mögött Hopper lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!