Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek is "elfáradt" és...

Szerintetek is "elfáradt" és "önreflektív" lett a Stranger Things 3. évada? Szerintem nagyon gyenge lett.

Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem működik az a fajta narratíva, hogy zenékkel és apró utalásokkal tartják fenn a figyelmet, a geek faktorra építve. A karakterek egyre laposabbak, a történet jellegtelen, hiába az apró utalások, a legtöbb - főleg fiatalnak úgysem esik le, viszont sem karakterfejlődés, sem a cselekményszál kellő kifejtése nincs megfelelően kidolgozva.

2019. júl. 6. 06:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem a legjobb, de a game of thrones katyvasz után mesterműnek tűnik.

Gondolj bele ha Bran Stark legalább annyit használta volna ez erejét a Mások ellen, mint El a Mindflayer ellen...sokkal kielégítőbb lett volna a befejezés.

Szóval ja, lehet nem a legjobb, de nekem a Got utáni hiányérzetemet és csalódásomat pótolja, hogy ebben a karakterek legalább nem tétlen balfaxxok, akiknek a sültgalamb a szájába repül mert csak. Igen, ugyanúgy fanservice az egész, mindenkinek plot armorja van, de legalább aktívak, csinálnak valamit és a végkifejletnél nem érződik, hogy nem érdemelték ki a győzelmet, jutalmat.

Ami jobban zavar, hogy csak szerintem egy az egyben az évadok az Alien filmeket másolják? Mindegyik évad az Alien-franchise megfelelő számú részének felelhetne meg.

1. évad: 1 Alien ellen küzdenek

2. évad: egy egész horda Alien van, meg a királynő (mindflayer)

3. évad: egy szupererődítményben vannak, a wy pedig akar szerezni magának egy alient

4. évad: az alient fegyverként akarják majd felhasználni (vagy akkor az évad végén miért tartanák fogságban?)

Vajon lesz AvP vagy Prométheusz is? Prométheuszt említették az évadban. xD Véletlen? :D

2019. júl. 6. 12:31
 2/3 anonim ***** válasza:
63%
Második évadnál még mindig jobb volt, de így is gyenge volt.
2019. júl. 6. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is. Az első két évad király, de ez a harmadik katasztrófa. Erre vártunk? Most komolyan! Nekem nem tetszik, hogy túlzottan a comedy irányba tolták el. Nyilván humor eddig is volt, de nem volt így túlzásba víve.
2019. júl. 19. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!