Szerintetek is "elfáradt" és "önreflektív" lett a Stranger Things 3. évada? Szerintem nagyon gyenge lett.
Tényleg nem a legjobb, de a game of thrones katyvasz után mesterműnek tűnik.
Gondolj bele ha Bran Stark legalább annyit használta volna ez erejét a Mások ellen, mint El a Mindflayer ellen...sokkal kielégítőbb lett volna a befejezés.
Szóval ja, lehet nem a legjobb, de nekem a Got utáni hiányérzetemet és csalódásomat pótolja, hogy ebben a karakterek legalább nem tétlen balfaxxok, akiknek a sültgalamb a szájába repül mert csak. Igen, ugyanúgy fanservice az egész, mindenkinek plot armorja van, de legalább aktívak, csinálnak valamit és a végkifejletnél nem érződik, hogy nem érdemelték ki a győzelmet, jutalmat.
Ami jobban zavar, hogy csak szerintem egy az egyben az évadok az Alien filmeket másolják? Mindegyik évad az Alien-franchise megfelelő számú részének felelhetne meg.
1. évad: 1 Alien ellen küzdenek
2. évad: egy egész horda Alien van, meg a királynő (mindflayer)
3. évad: egy szupererődítményben vannak, a wy pedig akar szerezni magának egy alient
4. évad: az alient fegyverként akarják majd felhasználni (vagy akkor az évad végén miért tartanák fogságban?)
Vajon lesz AvP vagy Prométheusz is? Prométheuszt említették az évadban. xD Véletlen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!