Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Krypton után szerintetek...

Gyulai Dávid Dániel kérdése:

Krypton után szerintetek csinálnak egy Superman sorozatot?

Figyelt kérdés
Hasonlóra gondolok mint a Smallville, csak újra gondolva az egész, ami kapcsolódik a Krypton történetéhez, mert így lenne teljes a befejezés.

2019. jún. 27. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Amíg van benne pénz, addig szerintem van rá esély.
2019. jún. 27. 10:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon jó lenne!
2019. jún. 27. 22:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Gyerekkorától végig higy kész Superman aztán higy lesz liga tag stb. Így lenne nagyon. Jó.
2019. jún. 28. 06:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Sőt a Gotham című sorozatot is kéne folytatni azt is nagyon adnám. Batman szemszögéből amott meg Superman szemszögéből. És akkor majd egy közös sorozat az Igazság Ligájaként. Így lenne teljes és akkor lenne egy teljes történet is. Sőt elmehetne filmnek is mert van olyan hosszú egy rész. Szóval én nagyon örülnék neki.
2019. jún. 28. 10:56
 5/5 A kérdező kommentje:
És szerintem lesz is, mert ha Flash meg Supergirl meg Zöld Íjász van, akkor ezek is lesznek.
2019. jún. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!