Youtube-on az összes jó, lényegretörő és egyszerű nevek (pl. Superman, Shadow, America) mind foglaltak és vagy nemlépnek be évekig vagy pedig havonta egyszer és jóformán semmit se csinálnak a tök jó user-neveikkel, mit gondoltok erről?
engem is zavar de ez van :)
amúgy nekem is van egy jó kis nevem,szal nem irigykedek
egyébként ha annyira akarsz valamelyik névvel regisztrálni ezek közül,akkor írj utána,vagy elé számokat,vagy ha pl.a shadow5 foglalt akkor shadow005,szal h minnél több szám legyen :D én pl nevem után a születési évet tettem...
úristen...ti honnan jöttök? Irigylem a problémáitokat.
"összes jó, lényegretörő és egyszerű nevek (pl. Superman, Shadow, America)"
Ez hol jó, lényegretörő, és egyszerű? De most komolyan?
Semmi kreativitás benne, csak ellopod más szellemi termékét. Gondolod téged illet meg a Superman név? Mit tettél érte? De abban igazad van, hogy egy America nick neked is jólenne. Nem hiszem hogy nagyobb az IQ-d tőlük.
Gondold el, valamilyen meeting van és mindenkit kérdeznek hogy hogyan jött a nickneve. Nekem is van jópár. Tökjó történetekkel. Főleg főiskolai ivászatos dolgok.
És hozzádérnek: Superman13 honnan jött a nickneved? Elejét loptam, a végét meg mivel foglalt volt a superman1-12 hozzáadtam 1et... Kreatív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!