Ha a Facebook-on lemásolják valaki fényképét és csinálnak a nevével és adataival egy másik oldalt és gusztustalanságokat írogatnak ezen a kamu oldalon mit lehet csinálni?
Kb egy hónapja jelentettük a dolgot a Facebook biztonsági oldalán, de azóta sem történt semmi. Nem törölték, nem tiltották le azt a felhasználót aki visszaél az adatokkal és a fényképpel.
Tehát tényleg mit lehet ezzel csinálni???
Mert magunkat törölhetjük, de az a kamu oldal akkor is ott marad és folytatódik a gusztustalanság.
Ez NEM NYAVALYGÁS!!!!
Csak az a furcsa, hogy a Facebook-on van külön erre kialakított lehetőség, ahol jelenteni lehet ha visszaélés történik és még sem tesznek ezzel semmit.
Az én exbarátmőnnel is ez történt, sőt - nem egy publikus fotóját használták fel, hanem egy privát képet, az egyik msn-es beszélgetésünkkel együtt... elképzelhető, hogy a kollégiumban bekapcsolva hagyta a gépét, valaki hozzáfért, lemásolta a beszélgetéseink és a fotóját...
Én jelentettem/tiltottam őt, és szóltam a lánynak. Ennél többet nem tudtam tenni, szerintem te sem tudsz.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!