Superman vagy Marvel kapitány az erősebb?
Figyelt kérdés
Melyikük győzne ha párbajoznának?#harc #párbaj #Marvel #erő #szuperhős #Superman #DC Comics #Clark Kent #Marvel kapitány #Carol Danvers
2019. ápr. 12. 21:54
1/4 anonim válasza:
A filmek alapján egyértelműen Marvel Kapitány. Kissé szerintem talán túlzásba vitték az erejét,de szerintem majdnem ha nem mindenkit ver a marvel univerzumba.
2/4 anonim válasza:
Szerintem Superman az erősebb. Supermannél láthattuk már, hogy mi mindent bír ki a teste, Marvel kapitánynál nem igazán. Lehet, hogy Superman sugarai simán átvágnák Marvel kapitányt és meg is halna, míg Marvel kapitány nem tudná így megsebezni Supermant.
Már, ha egyáltalán a Marveles Marvel kapitányról van szó és nem Shazamról, aki szintén Marvel kapitány (szegről végről :D )
3/4 anonim válasza:
Marvel Kapitány van felrüntetve erősebbnek de mit sem ér vele hacsak nem a Kriptonról jött(és nem) ő viszont sebezhető.
4/4 Presence válasza:
Superman egyértelműen, a csávó felemelte a mennyországot benne az összes addig élő emberrel, ez az erő hatalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!