DC összes szuperhőse vs Marvel összes szuperhőse, akkor ki nyerne?
#4 kire gondolsz, Skarlát boszira? :D Ő tuti nem a legerősebb, bár tény hogy nem gyenge ellenfél, de Thanosnak semmiség volt kinyírni.
Amúgy szerintem ez összeállítás kérdése. Néhány karakter döntene, a Marvel oldalán aki számítana igazán az Thor, Strange, a DC-nél meg Superman leginkább.
#5-ös
Skarlát Boszi megállította Thanost, miközben már nála öt végtelen kő. Az más dolog, hogy a csettintésben elporladt
Marvel kapitány semmivel sem erősebb mint Vasember. Ugyan Carolnak szuperereje van, de tulajdonképpen Tonynak is ott a "szuper esze", mégha ő neki pénz is kell a páncéljaihoz. Szerintem tényleg egy szinten vannak. Szóval annyira Carol se "nagy szám", bár nekem egyik kedvencem lett :D
Egyébként én a Marvelre szavazok, de ahhoz hogy ez a két csapat harcba keveredjen egymással, mellőzöm azt hogy külön dimenzió, valami egetrengető ok kellene ahhoz, hogy összecsapjanak. Ha van két nézet, én azt sem garantálnám 100%osan, hogy minden Marveles egyetértene a Marveles oldallal, míg az összes Dc-s a Dc-sek oldalán akarna lenni. Nem akarnának ők harcolni egymással :) szerintem haverok lennének néhányan, pl Flash és Pókember, vagy Vasember és Batman :D Az viszont tuti, hogy túl sokan lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!