Trónok harca utolsó évad spoiler! Ti mit szóltatok hogy meghalt a sorozat legjobb csaja? Változott ezáltal a gyilkosáról a véleményetek?
Ez mitől hihetetlen? Nem értem. Az lenne hihetetlen, ha fel lennének pontozva.
Egyébként meg ahogy látom valaki mindenkit lepontozott. Ez hihetetlen. Oh wait...
Kifejtem akkor:
Aki egy "mit szóltok hozzá" kérdéshez leírja, hogy neki hogy tetszett, annak a válasza hasznos. Tök mindegy, hogy egyetértek-e vele.
Hihetetlen számomra, hogy ennyi funkcionális analfabéta van, aki nem tudja értelmezni a gomb funkcióját.
14. Ez nem analfabetizmus. A pontozás is vélemény szerint megy, ha nem tűnt volna fel. Soha nem volt objektív. Ha rányomsz a zöldre vagy pirosra, akkor azt írja "szerinted ez a válasz hasznos/nem hasznos".
Ha valaki szerint nem hasznos a válaszod, mert nem ért egyet a leírtakkal, akkor miért ne nyomhatna rá? Vagy fordítva. Mindenkinek más a hasznos. Ha számára nem hasznos a válasz, akkor mégis miért jelölné hasznosnak?
Egyáltalán nem Daenerys a sorozat legjobb csaja.
Élve égetett el kisgyerekeket b+ szerinted ez normális? Mégis mit kellett volna tennie Jonnak?
Az én véleményem az hogy Danit ok nélkül állították át a "sötét oldalra".
Emlékezzünk arra vissza amikor a tanácsosai mondták hogy menjen és égesse fel Királyvárat, viszont ő nemet mondott arra és azon kívül is bármikor megtámadhatta volna az ártatlanokat, de nem tette. A sárkányaival szépen maradt és ott segített ahol tudott.
Igen, benne lehet a pakliban hogy idővel megőrül mint az apja, de eddig nem láttunk rá komolyabb fordulatokat és erre hopp egy olyan karakter aki elzárta a gyermekeit mert azok véletlen megöltek egy kislány az a karakter őrült diktátor lett. A város felégetése csupán arra szolgált hogy megutáltassa Danyt a rajongókkal, viszont szerintem ha a valódi karaktert követjük akkor tudjuk hogy ő nem tenne ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!