A Barátok köztöt hanyadik évadtól érdemes elkezdeni nézni? Melyek a legjobb évadok?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 12. 21:45
1/4 anonim válasza:
A legelejétől. Azok voltak az igazi sztorik.:) Gyerekkoromban imádtam.
3/4 anonim válasza:
Amikor Linda és Balázs szerelmesek egymásba, de nem lehetnek együtt mert Linda apácának készül.
Ez azután kezdett el kibontakozni amikor még régen Peti,Linda,Hanna és Balázs az autóval belezuhantak a Dunába. Ekkor Balázs megmentette Lindát, majd elment. Mindenki azt hitte hogy meghalt, de később visszatért és akkor kezdődött el ez a szál. Peti közben leukémiás lett :/
nekem ez a kedvenc évadom. de sajnos nem tudom megmondani hányadik, 5-6 évvel ezelőtt lehetett kb.
egyébként az elejétől nézem a sorozatot és ez tetszett a legjobban.
4/4 anonim válasza:
Már biztosan nem érdekel a válaszom, de csak most vettem észre.Bármikor be tudsz kapcsolódni, hiszen a szerzők úgy oldják meg. Ha 1 hétig nézed, akkor olyan lesz, mintha évek óta néznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!