A Trónok harca utolsó részére hogyan klónozta meg Daenarys a dothrakiakat és az Unsullied katonákat?
A dothraki még reális, talán. De ott is elkövettek egy nagy bakit, mert egy olyat mutattak, aki Winterfellnél kélszemű lett már.
De a "makulátlan" sereg, bocs nekem fura így, teljesen megsemmisült... Alig maradt bármennyi, amivel meg felvonult, ház több szinte, mimt eredetileg volt...
Ezt kérdeztem, hogy hogyan nyeri meg a csatát, ha nincs neki már embere, mert elveszett a holtak ellen...
Ez hatalmas baki.
Cheattel.
A moderátorok ezért bannolták a végén a Westeros-szerverről.
Nagyon gáz.
Meg Samike hirtrln Maester lett, nert volt ott 2 hetet...
Még a vadak száma úgy ahogy hihető.
Ez a Grey Worm egy gyökér... Az a Bran meg egy értelmes mondatot nem tud kinyögni...
De ez nem "hiba" úgymond, de a többi...
Nagyon szar volt.
Igazából ezek is hibák, írói hibák.
Már az imdb oldalán is le vannak pontozva a részek, pedig ott anno a legszarabbak is 8 felett voltak (mint pl. a 7x6-os).
Egyébként mindegyik karakter, aki a végén még él egy nagy gyökér.
A legnagyobb gyökerek a Starkok. Az, amit a karaktereikből csináltak lerombol lényegében minden sorozattal kapcsolatos élményt nálam. Legalább annyira ellenszenvesekké váltak, mint a Homokkígyók.
Grey worm inkább idióta, hogy engedi a Starkok beleszóljanak mit csináljanak a foglyokkal. Ér a tanácsban miért van mindegyik Starknak szavazati joga? Miért nem csak egy képviseli őket, mint minden más házat? A végén őszintén sajnáltam, hogy a Lannisterek, a Boltonok vagy a Mások nem darálták le őket végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!