Trónok harca vélemények?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja kezdjem el, de elvileg az eleje nem jó, csak utána. Érdemes? Miről szól?2019. máj. 23. 15:04
1/6 anonim válasza:
Forditva. Az eleje jo es egyre rosszabb lesz.
2/6 anonim válasza:
a végét úgy elszúrták ahogy csak tudták, az 1-2-3-4-5-6 évad viszont nagyon jó.
3/6 anonim válasza:
Én lelkesen kezdtem el nézni, mivel imádom az ilyen középkori hangulatú filmeket. Aztán csak néztem, mint a lufinyúl, hogy ez mekkora egy szar. Gyönyörű tájak, ruhák, páncélok, amúgy meg egy kínlódós, hót unalmas semmi. Csatajelenet szinte nulla, csak az ármánykodás, susmogás, nyűglődés. Dallas, vagy Barátok közt, csak kaftánban vannak az emberek.
4/6 anonim válasza:
Ez egy politikai sorozat egy fantasy világban, nem akció vagy kaland. Rosszul mérted fel hogy miről szólhat az egész, és nem hozza az elvárásokat. Ettől még nem szar.
5/6 anonim válasza:
az első 4-5 évad izgalmas,friss,eredeti.aztán jönnek a gondok apránként,sorban,követhetetlen történetvezetés,kidolgozatlan szálak amelyek előtte fel vannak vezetve,ami a 8-ik évadra már nem is nyújt meglepetést,csak keserűen veszed tudomásul.mindezek ellenére én mégis örülök hogy ennek a részese lehettem nézőként mert k....ul nagy sorozat (ezen apróságoktól eltekintve)s hogy miről szól? valaki egyszer úgy adta elő nekem hogy ez egy b...ós-kardozós sorozat-de ennél azért egy picivel több. :D meg kell találni benne amiért saját magadnak tetszik,már ha lesz ilyen.egy próbát megér.Valar Morghulis...
6/6 anonim válasza:
Mindenképpen kezdd el nézni, aztán majd eldöntöd mennyire tetszik.
Ahogy az előttem szóló is írta eléggé a politikára van kihegyezve, a címe is erre utal: az eredeti cím Game of Thrones, "Trónok játéka", de ebben a kontextusban értelmesebb a Hatalmasok Játszmája fordítás.
Persze nem csak politika van benne, hanem egy részletesen kidolgozott világ több ezer évre visszamenő történelemmel.
A harcjelenetek szerintem nem unalmasak, szerintem ezt a "kardozós" középkort is jól bemutatja, csak persze kicsit lassabb a folyamatos csatározásnál.
Összességében szerintem egy nagyon jó sorozat,de ahogy mondtam nézd meg és döntsd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!