Bosszuállók:Vègjátèk! Nebula miért nem mondta el?
Ugye a Végtelen Háborúban Nebula elmondja Űrlordéknak hogy Thanos tényleg megölte Gamorát, mert ugye elvitte a Vormirra és a lélekkővel jött vissza Gamora nélkül. Tehát Nebula tudta hogy a lélekkőért áldozatot kell hozni.
Akkor a Végjátékban amikor mesél a lélekkőről és arról hogy ott ölte meg a testvérét, akkor miért titkolta el ezt az "aproságot"(lélek-lélekért) a Bosszúállók elött?
Natashanak és Solyómszemnek miért a Vormiron szembesülnek ezzel?
Újabb logikai hiba ez ebben a filmben? Nagyon elkapkodták ezt a forgatókönyvet. Vagy csak túl sokat vártunk a filmtől?
"Tehát Nebula tudta hogy a lélekkőért áldozatot kell hozni."
Nem tudta. Honnan tudta volna, hisz ő sosem járt ott.
Thanos pedig aligha mesélte el bárkinek is hogy milyen körülmények között halt meg Gamora.
Annyit tudott hogy Thanos és Gamora együtt mentek a Vormirra, és Gamora nem jött vissza.
Ebből honnan kellett volna tudnia a rituáléról? Gamora ezerféleképp is meghalhatott.
Mantis:Thanos szenved és gyászol
....
????: mit gyászolna egy ilyen szörnyeteg?
Nebula: Gamorát. Elmentek a Vormirra ÉS A LÉLEKKŐVEL TÉRT VISSZA, GAMORA NÉLKÜL.
Űrlord: ... mond hogy nem ölted meg?
Thanos: De MUSZÁJ VOLT.
Ez a párbeszéd azért elég nyilvánvaló.
Neked igen, mert ismered a kontextust.
Ha Nebula helyébe képzeled magad, messze nem egyértelmű hogy mi történt. Ő legfeljebb annyiról tud hogy Thanos a gyilkos, hogy miről szól a rituálé, vagy hogy egyáltalán létezik rituálé, arról honnan kéne tudnia?
szerintem is azért titkolta el, hogy nehogy beijedjenek, valakinek muszáj volt meghalnia, de ha tudták volna, akkor nem sok kedve lett volna odamennie senkinek
vagy pedig kezdődött volna a mártírkodás egyiktől másiktól, hogy dehát nekem kell meghalni blablabla micsoda önfeláldozás, amit simán kinéztem a filmből amúgy
örülök, hogy megspórolták és nem lett túlvariálva, nem is kellett szájba rágni, mert így világos, ha nagyon belegondolsz a végén, szvl ez a rész kb oké volt szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!