Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Bosszuállók:Vègjátèk! Nebula...

Bosszuállók:Vègjátèk! Nebula miért nem mondta el?

Figyelt kérdés

Ugye a Végtelen Háborúban Nebula elmondja Űrlordéknak hogy Thanos tényleg megölte Gamorát, mert ugye elvitte a Vormirra és a lélekkővel jött vissza Gamora nélkül. Tehát Nebula tudta hogy a lélekkőért áldozatot kell hozni.

Akkor a Végjátékban amikor mesél a lélekkőről és arról hogy ott ölte meg a testvérét, akkor miért titkolta el ezt az "aproságot"(lélek-lélekért) a Bosszúállók elött?

Natashanak és Solyómszemnek miért a Vormiron szembesülnek ezzel?

Újabb logikai hiba ez ebben a filmben? Nagyon elkapkodták ezt a forgatókönyvet. Vagy csak túl sokat vártunk a filmtől?

2019. máj. 19. 10:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Te elmondtad volna? Nekem személy szerint bőven elég volt az az időhúzás amit ott lerendeztek a szakadék szélén, baromira nem hiányzott volna ha egy órával előbb benyögi és minden Bosszúálló egymásnak esik, hogy majd ki lesz a mártír.
2019. máj. 19. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:
29%

"Tehát Nebula tudta hogy a lélekkőért áldozatot kell hozni."

Nem tudta. Honnan tudta volna, hisz ő sosem járt ott.

Thanos pedig aligha mesélte el bárkinek is hogy milyen körülmények között halt meg Gamora.

2019. máj. 19. 11:39
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 leirtam hogy honnan tudta.
2019. máj. 19. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Annyit tudott hogy Thanos és Gamora együtt mentek a Vormirra, és Gamora nem jött vissza.

Ebből honnan kellett volna tudnia a rituáléról? Gamora ezerféleképp is meghalhatott.

2019. máj. 19. 13:32
 5/9 A kérdező kommentje:

Mantis:Thanos szenved és gyászol

....

????: mit gyászolna egy ilyen szörnyeteg?

Nebula: Gamorát. Elmentek a Vormirra ÉS A LÉLEKKŐVEL TÉRT VISSZA, GAMORA NÉLKÜL.

Űrlord: ... mond hogy nem ölted meg?

Thanos: De MUSZÁJ VOLT.

Ez a párbeszéd azért elég nyilvánvaló.

2019. máj. 19. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

Neked igen, mert ismered a kontextust.

Ha Nebula helyébe képzeled magad, messze nem egyértelmű hogy mi történt. Ő legfeljebb annyiról tud hogy Thanos a gyilkos, hogy miről szól a rituálé, vagy hogy egyáltalán létezik rituálé, arról honnan kéne tudnia?

2019. máj. 19. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem is azért titkolta el, hogy nehogy beijedjenek, valakinek muszáj volt meghalnia, de ha tudták volna, akkor nem sok kedve lett volna odamennie senkinek

vagy pedig kezdődött volna a mártírkodás egyiktől másiktól, hogy dehát nekem kell meghalni blablabla micsoda önfeláldozás, amit simán kinéztem a filmből amúgy

örülök, hogy megspórolták és nem lett túlvariálva, nem is kellett szájba rágni, mert így világos, ha nagyon belegondolsz a végén, szvl ez a rész kb oké volt szerintem

2019. jún. 2. 00:20
 8/9 anonim válasza:
De akkor ennyi erővel Tony is tudta ezt, mert ő is ottvolt a Végtelen háborúban ennél a résznél, tehát ha Nebula nem is mondta el, akkor Tony simán elmondhatta volna szerintem, ha ez olyan nyilvánvaló
2019. júl. 6. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert nem akarta elmondani
2023. máj. 11. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!