Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Avatar 2009 témájában nem...

Az Avatar 2009 témájában nem zavaró, hogy egy ember elárulja saját fajtáját?

Figyelt kérdés
2019. máj. 9. 20:04
1 2
 11/11 Antal456 ***** válasza:
Bizonyos értelemben igazad van!De nem értek egyett:Az elsőnél teljesen igazad van.A hódítók elmennek megsemmisíteni egy helyet és az nem helyes,bár az árulásban nem értek eggyet.Én ilyen estben inkább megpróbálnám diplonmatikusan békés megoldást találni.A másodiknál viszont sarkasan más véleményem van:Na most a helyzet az:igaz,hogy egy film de mi van ha valóra válhat:tegyük fel,hogy egyszer elköltözünk egy másik bolyóra és ott egy civilizációt találunk,biztosan nem hagynák,hogy eggyüt békében éljünk.Attól mert az emberiség nagy része tönkreteszi a bolygót azért kell mindenkinek mehgalnia?Ártatlanoknak is bűnhődniük kell akik nem tettek semmi rosszat a bolygóval csak a vezetőink és ez így igazságos?Ezért kell árulónak lenni?Persze a koncepció hasonló mint a Pochaontas mint az Avatar de azért mégsem ugyanaz.Jó jó persze tegyük rendbe a bolygónkat de sajna az a helyzet,hogy minket már nem lehet megmenteni.Ha viszont egy új helyet találunk akkor ki kell dolgoznuk egy társadalmi normát ahol sokkal jobb világban élnénk és nem lenne helye a rossznak.Tudom nem feltétlen jó megoldás kiirtani egy civilizációt de mind az univerzumnak és mind az életnek farkas törvényei vannak,amivel eggyütt kell élni.Nekem ez a véleményem.Nem hiszem,hogy emiatt bármikor át lehetni csak úgy állni.Van családod vannak szeretteid és van egy fajod akiért harcolni kell egy új világért.
2020. ápr. 10. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!