Te is gyászolod Bogyórágó eredeti megszemélyesítőjét?
Elgondolkoztam, hogy ha kihal az eredeti szereplőgárda a filmekből és a valóságból is, akkor teljesen véget ér egy korszak.
Szerinted az utódja is legalább olyan jól személyesíti meg ezt a karaktert a Star Wars filmekben, mint Peter Mayhew?
Szerintem senki nem tudja, ki az a Bogyórágó.
Eddigi tapasztalataim alapján azt is elég kevesen tudják, hogy Peter Mayhew játszotta Chewbaccát, még azok közül is akik tényleg szeretik a Star Wars filmeket.
Én rajongó vagyok és tudtam is, hogy kicsoda.
De nem fogok olyat gyászolni akit nem ismertem személyesen.
Megérintett az elvesztése, bár nem vagyok nagy Star Wars fan. Mivel a filmeken nem az arca, hanem az alakítása látható, többen valószínűleg nem is tudták, hogy ki ő, ezért a rajongókon kívül nem figyeltek fel a halálára olyan sokan. Anno amikor az R2-D2-t játszó eredeti színész, Kenny Baker elhunyt, sajnos ő is hamar feledésbe merült.
Sajnálom Peter Mayhew-t és részvétem a családjának és barátainak. Manapság a jelmezes filmszínészkedés egy ritka és elhanyagolt művészeti ág, legalábbis nyugaton, és most az egyik legnagyobb nevét veszítette el.
Én nagyon szeretem a Star Wars filmeket. Chewbacca/Mayhew/ egy számomra kedves szereplő volt. Szomorú... Dehát nem tudok mit tenni ellene. Mosolyogva fogok rá emlékezni, bár nem ismertem közelről.
(UI: Kicsit régi a kérdés, de gondoltam válaszolok rá :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!