Ti egyetértek azzal amit Thanos akar csinálni?
Ez egyáltalán nem igaz szerintem . Nem lenne jó ha az univerzum fele elpusztulna, semmilyen módon nem lenne jobb semmi. Az emberek (stb.) arra emlékeznének, hogy Thanos ölte meg pl a barátjukat, családjukat, vagy csak szimplán az embertársaikat. Aki nem látta a filmet az ne olvasson tovább!
Egyébként is Thanos már a film végénél azt mondta, hogy inkább az egész univerzumot elpusztítja és csinál egy másikat. Szerintem Tony halála így volt a legjobb. Őt szerettem a legjobban, mert egyébként nagyképű de van szíve (ahogy a filmben is van, amikor leteszik a vízre a virágot és a szívét, "bizonyíték, hogy Tony Starknak van szíve").
Amúgyis nem tok mindegy, hogy a saját mocskában vagy Thanos által pusztul el a Föld.
Nem lenne jó ha az univerzum fele elpusztulna, semmilyen módon nem lenne jobb semmi. Az emberek (stb.) arra emlékeznének, hogy Thanos ölte meg pl a barátjukat, családjukat, vagy csak szimplán az embertársaikat. Aki nem látta a filmet az ne olvasson tovább!
Egyébként is Thanos már a film végénél azt mondta, hogy inkább az egész univerzumot elpusztítja és csinál egy másikat. Szerintem Tony halála így volt a legjobb. Őt szerettem a legjobban, mert egyébként nagyképű de van szíve (ahogy a filmben is van, amikor leteszik a vízre a virágot és a szívét, "bizonyíték, hogy Tony Starknak van szíve").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!