Vámpírnaplók vs Twilight?
"Vámpír Napló ritka sz@r,Twilight 1 milliószor jobb! <33 Twilight 4ever. Sztem meg Damon és Stefan qrva ronda...xd"
Mert Robert Pattinson aztán qurvä helyes igaz? Tiszta röhej.. olyan ronda mint a nem tudom mi. -.-" Rémálmodik tőle az ember... :P (Nem) Mellesleg meg csak úgy mondanám, hogy Stephenie Meyer egy csomó mindent lopott a Twilight-hoz, szóóval... ennyit erről. :P
Vámpírnaplók 4ever :D:D:D:D és Stefan, és Damon tényleg helyesek *.*
*egy Vámpírnaplók rajongó*
Vámpírnaplók, ez nem is kérdés :D
Könyvben is, sorozatban is. És csak hozzátenném, hogy a jópasi lista élén Tyler befigyel, nálam szorosan Damon mögött ^^
"Vámpír Napló ritka sz@r,Twilight 1 milliószor jobb! <33 Twilight 4ever. Sztem meg Damon és Stefan qrva ronda...xd"
Hogyaza... úristen ... xD ezen röhögőgörcsöt kaptam ... te jó éég xD 1: VámpírnaplóK!!! 2: arra h a tw jobb lenne inkább nem mondok semmit. 3: Damon és Stefan (ÉS TYLER) sokkal de sokkal jobbak mint az a nyálas Edward, aki 'jajj Bella elesik, jajj Bella spontán nyakát töri' Ott is Jaconb az egyetlan pasiként viselkedő pasi, ne meg Charlie ugye ;D
Jaja...meg hát valljuk be,Mason sem olyan ronda ;)
SŐŐŐŐŐŐT :D :P
True Blood
Vámpírnaplók
Twilight
Ez a sorrendem. Szerintem más korosztálynak készültek, mert az Alkonyatot megnézheti egy 12 éves de a True blood-ot már nem annyira. De a Twilight is jó lenne több vérrel jobb főszereplőkkel (színészekre gondolok).
A vámpírnaplókat meg Katherine miatt nézem imádom a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!