Vámpírnaplók vagy Twilight saga? és miért?
Nekem inkább a Vámpírnaplók. (Bár aki magyar szinkronnal látott belőle, nem csoda, ha a tv-t se kapcsolja be többé..:s)
Az Alkonyatot eleinte szerettem, de az utóbbi időbán rájöttem, hogy borzalmas.. A TÚL nyálas szerelmi szál teljesen elvonja a teret/figyelmet az érdekesebb részekről.
A szereplők is szimpatikusabbak a Vámpírnaplókban.
De nem teljesen lehet összehasonlítani a kettőt, mert azért a sorozatok és a filmek között nagy különbség van:)
A Vámpírnaplók új évadát várom, a twilight-saga legújabb része nem igazán izgat...:D
film
vámpírnaplók(csak eredeti hangon!!!!!!!!!!!!)
könyv
alkonyat
filmben az alkonyat nagyonrosz, nagy nyálas, csöpögös az egész. meg a h kinéznek, a 3. részben nem ismertem rá az egyik főszereplőre:D:D:D:D:D:D:D na szóval filmben nagyonrosz
könyvben a vámpírnaplókat is szeretem de az alkonyat az részletesebb érdekesebb. mert E/1 ben írja le a csaj érzéseit
Vámpírnaplók!! Imádom!
Szerintem a Twilight-ban igazán nem történik semmi....az első rész óta Bella leakar feküdni Ed.-val meg azt akarja h vámpír legyen és ez megy egészen az utolsó részig.....már unalmas.De a TVD.sokkal izgalmasabb van benne romantika izgalom VÁMPÍROK :O meg minden IMÁDOM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!