Harry Potter vagy Twilight Saga?
Figyelt kérdés
Értitek a kérdést,nem? :) Melyiket kedvelitek jobban,a Harry Potter-t,vagy a Twilight Saga-t? :)
Ha tudtok,indokot is adjatok! : D
2011. ápr. 28. 20:16
1/15 anonim válasza:
Harry Potter az indokom mert az a jobb :-D
2/15 anonim válasza:
Egyiket sem szeretem, mind a kettőt marhaságnak tartom. De ettől függetlenül ezerszer inkább a harry potter.
4/15 anonim válasza:
Harry Potter.
Miért?
Mert viszonylag eredeti.
Az Alkonyat pedig csak egy nyálas, Rómeó és Júlia koppintás.
5/15 anonim válasza:
twilight saga
mert én fan vagyok, bár a vámpírnaplókat jobban szeretem
amugy a harry potter sem rossz, azt is szeretem, csak már egy kicsit unalmas a számomra...
6/15 anonim válasza:
Két teljesen különböző műfajú történetről van szó. Az egyik varázslatos, kalandos, a másikban meg minden a szerelem köré épül.
Én spec mindkettőt imádom, és nem tudnék dönteni. :)
L/16
7/15 anonim válasza:
Lehet hogy más a műfaj, de mind2 egyformán ****
8/15 anonim válasza:
A Twilight-et nagyon nem szeretem, a HP már unalmas. De ha választani kell HP.
9/15 anonim válasza:
A Twilight-ot nem ismerem, a HP-t igen, és kimondottan szeretem, mert sorozatfüggő vagyok, itt pedig figyelemreméltó, ahogy részről részre válik sötétebbé és komolyabbá a hangulat, úgyhogy nem kell megsértődni; de aki azt mondta, viszonylag eredeti, annak mutatom: [link] , illetve [link] :) A legviccesebb pedig, hogy a Star Wars George Lucas által is bevallottan Akira Kurosawa 1958-as Rejtett erőd című filmjéből merít. Nincs új a nap alatt :)
10/15 anonim válasza:
Harry Potter - ez határozta meg az egész tinikorom 99-2009 között kb, és világszerte is óriási volt körülötte a tombolás... egyértelműen viszi az évezred első évtizedét. Twilight meg... már nem is beszélnek róla. Azóta jött számtalan, fél-egy évre felkapott könyv. De a HP-univerzum tökéletes kidolgozottsága megmarad az unokáinknak is:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!