Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potter vagy Twilight Saga?

Harry Potter vagy Twilight Saga?

Figyelt kérdés

Értitek a kérdést,nem? :) Melyiket kedvelitek jobban,a Harry Potter-t,vagy a Twilight Saga-t? :)

Ha tudtok,indokot is adjatok! : D

2011. ápr. 28. 20:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Amúgy azért voltam rá kíváncsi,mert a HP-t mindig is szerettem,a Twilight körül meg most akkora a felhajtás,hogy gondoltam,felteszem ezt az ártatlan kérdést. : D

2011. ápr. 29. 15:19
 12/15 Handuc ***** válasza:
48%

Én Twilight fan vook. XD

De azért a Harry Potter se rossz. Sztem.

2011. dec. 3. 18:28
 13/15 anonim ***** válasza:
95%

Harry Potter, egyértelműen.

És, ahogy mondani szokták, JK. Rowling jobb szerelmi történetet írt 1 könyvben, mint Stephenie Meyer négyben

2011. dec. 25. 19:51
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

Én mindkettőt szeretem.Viszont mindenképp a Harry Pottert választom.Ezen nőttem fel.Kiskorom óta oda meg vissza vagyok az egész történettől:D.Az Alkonyattal úgy vagyok ,hogy megnézem és egy ideig a hatása alatt vagyok ,de annyira nem fog meg mint a HP!!

Egyébként aki koppintásról beszél annak annyit mondanék ,hogy akkor ennyierővel Voldemort meg Darth Vader-t mintázhatták hitlerről is.És attól ,hogy ezek ilyen fantasy filmek (kivétel sztem az Alkonyat mert ez romantikus thriller) nem kellene össze hasonlítgatni...mármint úgy értem ,hogy honnan lopták megilyenek. Minden filmben van egy főhős ..annak vannak barátai és van ellenség is....ilyen egyszerű az egész.

2011. dec. 31. 11:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem 1000000 X a Harry Potter.

Hogy miért?

A Harry Potter arra tanít meg, hogy bármit elérhetünk, ha akarunk. Egy érdekes világot teremt meg tele varázslatos dolgokkal amibe bárki beleélheti magát.

A Twilight pedig arra tanít meg, hogy ha nincs pasink, meghalunk, sorry! :D

Ui.:Bocs Twilight fanok, ez az igazság!

2015. febr. 22. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!