Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplók vs Twilight?

Vámpírnaplók vs Twilight?

Figyelt kérdés
Szerintem a VN mert izgalmas, szerelmes, kalandos, Damon és Stafan pedig k*va jó pasi. Sokan koppintásnak vélik, de ez volt hamarabb. (2001 - bizonyíték Fókusz.)
2010. júl. 5. 18:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%

hát igen, a Twilight annyira nyálas. idegesít Edward csöpögős dumája na meg az állandó védelmezés (jó ez Stefanban is) na meg Bella esetlensége. de attól még a sztori jó, szeretem.

de akkor is nálam a vámpírnaplók viszi a pálmát.az első pár rész az gyenge sztem,de utána beindul. na meg daemon karaktere rendkívül izgalmasnak mondható, nálam ő a favorit.

2011. febr. 21. 21:29
 12/34 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem a Vámpírnaplók milliószor jobb mint a twilight.
2011. márc. 29. 16:47
 13/34 anonim ***** válasza:
92%
VD természetesen :D A Twilight kész unalom -_-"
2011. ápr. 2. 23:25
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam mindkettőt a Twilight is nagyon jó , de én jobban szertem a vámpírnaplókat.Mindig olyan király.

I love Vampire daires

2011. ápr. 25. 10:25
 15/34 anonim válasza:
100%
Csak is VÁMPÍRNAPLÓK!!! K*va jóó sorozat!!! :D
2011. máj. 10. 17:22
 16/34 anonim válasza:
91%
Eddig a Twilight-ot jobban szerettem, de nemrég elkezdtem nézni a Vámpírnaplókat a neten, és asszem így egyértelműen VÁMPÍRNAPLÓK!! Én am Stefant jobban bírom :D (=
2011. máj. 27. 20:10
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
A TWILIGHT-SAGA FELÜLMÚLHATATLAN!
2011. jún. 6. 19:29
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdés egyértelmű: Vampire Diaries! :)

Twilight? Khm... Nos. A könyv talán-talán, sok jó indulattal, de elmegy. Habár szerintem unalmas. Ráaádsul ez már nem is romantikus regény, hanem valami nyáltenger. A film? Egyszerűen szörnyű. A főhősöknek helyesnek kellene lennie, ráadásul, amennyire én tudom, a könyvben is valami 'író helyes' pasinak írja le Edwardot, de Robert Pattinson rossz választás volt. Ő nem helyes. egyáltalán nem az! Mondjuk, nem csak ez az egy bajom van a filmmel, na de mindegy.

Vampire Diaries! <3

2011. jún. 23. 18:16
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
A Vámpírnaplók a király
2011. jún. 28. 17:20
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

A Twilight kismilliószor jobb lenne,ha nem Robert Pattinson lnne benne(hú hogy rühellem azt a kis nagyképű nyálas rusnyaságot)és az első rész nagy sikere után Robert és Kristen elkezdték nagyon komolyan venni magukat :/

De a <3 VÁMPÍRNAPLÓK <3 legyőzhetetlen!!! Imádom!!!!

2011. júl. 3. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!