Honnan tudnám letölteni a Twilight Saga: Eclipse (Napfogyatkozás) című filmet?
A Google a barátod lesz, ha hagyod neki, hogy az legyen:
Moziban láttam, akciódúsabb, mint az első két rész együttvéve, pikánsan fűszerezve némi humorral, s erős de nem túlzó romantikus vonallal.
Gratulálok.
Ettől a kirohanástól a kérdés nem fog eltűnni, s kevesebben sem lesznek azok akik újra meg újra felteszik ugyanazt.
Rendben, köszönöm, csak azért kérdeztem, mert bár kiad rengeteg találatot, sajnos sokuk nem jó. És ezért kérdeztem, hátha van olyan, aki talált egy jó oldalt, és esetleg megosztaná velem a linket.
Máskor jobban körülnézek, mielőtt felteszek egy kérdést.
Figyel!!! Annyira okosnak képzeled magadat hogy így beszélsz mással..? Ha nem tetszik az hogy kérdeznek akkor mi a francnak regisztráltál erre az oldalra vagy egyáltalán minek nézed meg a kérdést és minek válaszolsz?? Sztem ha valaki nem tud egy normális válasszal előállni akkor ne is írjon. Istenem... egyes emberek olyan okosnak képzelik magukat.....
egyébként itt van néhány link ahonnan le lehet tölteni:
Vagy
Vagy
[link] <---- ide be kell írni a film címet és ki adja a filmet
nem kell regisztrálni sehova :) sok sikert
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nagyon szépen köszönöm :)
Egyébként megértem a felháborodót, igazán lehettem volna figyelmesebb is.
Engem is bosszant, de tűrtöztetem magam:)
Ezért szoktam a Google-t ajánlgatni.:)
Mégiscsak finomabb módja a dolognak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!