Láttátok az Eclipse-t (Twilight) magyra szinkronnal? Ez most valami vicc? Komolyan ezek a magyarhangok? :oRosszabb, mint az első kettő.
Cirka 5 percet tudtam megnézni belőle...Mikor meghallottam Charlie hangját,besokaltam.
Én csak reménykedem,hogy valami hibás fájlt töltöttem le,mert ha ez az eredeti...akkor eléggé borzalmas.
Angolul én is néztem már,úgy jó volt,én amúgy sem vagyok egy szinkronpárti.
De ez a mostani...botrányos.
2.-- >B@zd+ meg,oké.:_dd
Jav.:
2.-->B@zd+ te,ok?:_dd
Azért jó szinkronosan nézni, mert a színészek finoman szólva, csapni valóak.
A patiszon gyereknek undorítóan rekedt a hangja, és annyi érzelmet se képes bevinni a játékába, mint egy teáskanál.
A Kristennek pedig, nem csak, hogy irritáló a képe, a hangja, meg az egész csaj, de még egy béna színész is.
Azért jó szinkronosan nézni, mert a színészek finoman szólva, csapni valóak.
A Patiszon gyereknek undorítóan rekedt a hangja, és annyi érzelmet se képes bevinni a játékába, mint egy teáskanál.
A Kristennek pedig, nem csak, hogy irritáló a képe, a hangja, (az egész csaj), de még egy béna színész is.
Szerintem az Alkonyatban nagyon rossz volt a szinkron. Főleg Bella anyjáé. A Napfogyatkozást sem néztem meg végig magyarul, szörnyű a szinkron.
Mondjuk én a színészek miatt nézem (a történet jobb a könyvben XD) és szeretem az igazi hangjukat hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!