mert sokkal izgalmasabb, jobbak benne a szereplők, élvezhetőbb...és több része van mivel sorozat xD
a twilight írónője amúgy mondta hogy a true bloodból nyert ötletet szóval a twilight koppintás :S
VÁMPÍRNAPLÓK
2010. júl. 9. 20:08
13/25 anonim válasza:
Vámpírnaplók *-* (és True Blood :D)
2010. júl. 9. 21:08
14/25 anonim válasza:
mind a kettőt imádom és már alig várom a mai részt hogy lássam a Vámpírnaplókban!!!
2010. szept. 10. 10:40
15/25 anonim válasza:
vámpírnaplóóók,mert magával ragadó:D
2010. nov. 7. 18:45
16/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a véleményét! ;) Én imádom mind a kettőt, de mostanában(sőt már JÓ ideje) a Vampire Diarieshez húz a szívem! :DD Persze továbbra is maradok Twilight fan, de... mindegy. xD
2010. nov. 15. 14:44
17/25 anonim válasza:
Nem tudja valaki mikor vetítik már végre a vámpírnaplók 2. évadját valamelyik csatornán természetesen magyarul?
2011. jan. 27. 10:01
18/25 anonim válasza:
Én utálom a vámpírnaplókat,mert a benne lévő szereplők qrva rondák..xd Twilight ezerszer jobb! : )
De ha választani kell......True Blood! : D
És amúgy Stephenie Meyer nem lopott,hanem álmában volt egy ilyen látomása,és onnan írta...-.-"
2011. febr. 3. 17:42
19/25 anonim válasza:
Na jól van álmodta... én is szoktam olyat álmodni hogy a True Blood-os Eric-el vaterázok. mégsem írom könyvbe. :)
Amúgy én mindet szeretem, de a legjobban a True Blood-ot. A 3- évad nagyot ütött. :)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!