Most akkor tulajdonképpen a Heathers mi is?
Nagyon sok animációt láttam erről a filmről/sorozatról/musicalről. Na mármost az első kérdésem: Most akkor ez egy sorozat, film, vagy musical? Mert már mindenfélét olvastam, és a Google is kiír mindent,és most teljesen összezavarodtam. >~<
Második kérdésem: Hány része van? Mármint hogyha film akkor 1-2 film, vagy ha sorozat akkor 20-30 rész ... Na, értitek hogy értem xd
És a harmadik kérdés: Ha láttátok, nektek hogy tetszett? Miről szólt (ezt légyszi kb. spoiler mentesen:'3) ?
Válaszokat előre is köszönöm!:3
Film is, musical is és sorozat is. A film az eredeti, 1988-ben mutatták be. Ez alapján készült el a musical, amit 2010-ben mutattak be ha jól értem. A sorozat pedig tavaly indult és 10 részes az 1. évad.
Nem láttam egyiket se, de itt találsz egy rövid ismertetőt:
A film egy igazi kultfilm Amerikában, itthon csak azért ismerik kevesen mert a magyar forgalmazó anno becsődölt. Wynona Ryder és Christian Slater szerepel benne, szóval igazi húzónevek. A sztorit el tudod olvasni a wikipédián is.
A musical változat ez alapján készült. Off broadway produkció volt, szóval annyira nem volt nagy anyagi befektetése, mégis hamar nagyon népszerű lett. Barett Wilbert Weed szerepel benne, aki elég népszerű a broadway színészek között. A youtube-on az animációkat hobbianimátotok készítik a dalokhoz (ez eléggé népszerű tevékenység a broadway musicalek kedvelőinek körében).
A sorozatot szintén az eredeti film alapján készítették, habár a sztorit teljesen átírták, inkább csak utalások vannak benne az eredeti filmre. Én azt ajánlom, hogy kerüld el messzire, mert csak az eredeti film meggyalázása. :D
Én inkább a musicalnek vagyok a nagy rajongója, személyes kedvenc számom belőle a Dead girl walking, Candy store, Beautiful és a Meant to be yours, szóval azokat ajánlom. :)
A filmből van szinkron, csak a Tv-ben nem vetítik.
Én a helyedben a filmmel kezdeném, mert hát mégiscsak az volt előbb és szerintem azzal jobban érthető a musical.
A musicalről azonban nincs hivatalos felvétel, viszont a neten van valahol egy fan által felvett videó a teljes előadásról, előkereshetem neked és elküldhetem privátba, ha szeretnéd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!