Tulajdonkeppen mi zajlik le az "Attack on Titan OVA" reszekben, ajanlatos megnezni?
Most neztem vegig a 3. evadot , es elegge kiborultam, hogy ilyen "befejezetlen vege lett, (de megnyugodtam, hisz legjobb tudasom szerint 2019.aprilisaban folytatodik) s miutän vegig neztem, elkezdtem kutakodni, nincs e veletlenül fent meg valami video, vagy informäciok, es ekkor bukkantam rä, hogy az Attack on Titannak is van OVA-ja. Belekukkantottam egy elozetesbe, de nem igazan fogott meg, ezert fordulok hozzatok ezzel a kerdessel :)
Köszönök szepen elore is minden normalis valaszt! ♥ :)
Több is van.
Az Ilse naplója (OVA 1) igazándiból egy kis világ bővítés. A második évad ismeretében nem fog elárulni akkora titkokat.
A Jean-os (OVA 2) amolyan paródia, mondjuk nekem kicsit hangulat idegen volt, de ha láttad és tetszett az Attack on Titan: Junior High, akkor szerintem ez is tetszeni fog.
Az OVA 3, szintén nem nagy történet, Erenék egy küldetéséről szól még kadét korukban.
A No Regrets (OVA 4-5) már egy érdekesebb történet. Rivaille előzmény sztorija, a karakter rajongóinak kötelező.
Végül a Lost Girls (OVA 6-7), Annie van a középpontban, egy nappal az 57. felderítő hadjárat előtt vagyunk. Kis nyomozgatós sztori, szerintem izgalmas. Bár be kell valljam, a második részét nem láttam, csak olvastam a manga verziót, de az tetszett.
Szerintem hiánypótlónak tökéletesek, az a bizonyos AoT hangulat nagyon meg van (kivéve az másodiknál, az nekem túl poénkodós volt).
Még ajánlom időkitöltőnek áprilisig a Before the Fall mangát. Hetven évvel az anime története előtt játszódik, remekül bővíti a világot.
Nagyon nagyon szepen köszönöm a välaszokat :) ♥ Hasznosak voltak.
Es #1: Örülök, hogy szämodra pedig a kerdes volt hasznos xDD :D ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!