Ti nem sajnáljátok, hogy Margery meghalt?
Figyelt kérdés
Én igen. Jótékonykodott, segített a szegényeken, az árvákon, az esküvőjén a maradék kaját is a szegényeknek adni. (Vagyis csak akarta, mert Cersei...)
Emellett egy nagyon jó karakter, az egyik legjobb karakterek közé lehetne őt sorolni.
2019. márc. 11. 18:04
1/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül volt áldott lélek csupán manipulatív. Tudta, mivel lehet megnyerni a népet és a gonosz királyt, emellett kicseszni az anyóssal.
Lehet, hogy nem volt gonosz de hogy jó szándékból sem csinált semmit az is biztos :D
Sajnálni sajnáltam csak úgy mint sok karaktert, de ilyen ez a sorozat.
3/8 anonim válasza:
Sajnálom. Inkább fordítva kellett volna történnie, Cersei jobban megérdemelné. Meg azt is sajnálom hogy így nem maradt benn a végső fordulóban a trónért folytatott harcban, pedig érdekes opció lett volna, és a legtöbb jelöltnél sokkal odaillőbb.
5/8 anonim válasza:
Nagyon sajnáltam, kedvencem volt 😢
6/8 anonim válasza:
En is nagyon szerettem, Tommennel aranyosak voltak
7/8 anonim válasza:
egy 20 éves nő és egy 12 éves király.. hát nem tudom, szerintem nem voltak aranyosak :DDDD
8/8 anonim válasza:
Jo, a mai vilag ertekrendjevel elegge morbid, de nem hinnem, hogy a GOT-ot ilyen skalan kene merni.:) Siman lehetett volna beloluk egy Joffrey-Sansa fele paros, de koztuk azert volt tisztelet es Marg is tudta a hatarait, pedig eleg nagy hatalma volt, amig nem zarattak be. Plusz Jorah Mormontra sem fujolt senki, hogy 60 eves letere miert probalkozik Daenynel maniakusan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!