Melyik filmben vagy sorozatban volt hogy baleset előtt kikapcsolták az autóban valaki biztonsági övét és az így meghalt?
Figyelt kérdés
Sajnos kevés dologra emlékszem, annyi biztos hogy nem az elmúlt egy évben láttam. Film vagy sorozat volt, és annyi van meg hogy ketten mennek egy autóval, és az egyikük (azt hiszem egy nő) elrabolta vagy kényszerítette a másik utast (talán ez is nő volt de nem emlékszem biztosan) hogy menjen vele, nem tudom miért de a másik azt találta ki kikapcsolta amannak a biztonsági övét így mikor nekimentek nagy erővel valaminek akkor amaz kirepült és ha jól emlékszem meg is halt. Ennyire emlékszem, tudom hogy nem sok de van aki tudja ez miben volt?2019. febr. 6. 12:34
2/3 A kérdező kommentje:
Nem az biztosan nem mert azt nem láttam, de azért köszönöm!
2019. febr. 6. 12:52
3/3 anonim válasza:
Ilyen sok filmben/sorozatban van. :D
Grace klinikaban is van egy ilyen jelenet mikor két dokinő nyaralni megy, az egyik épp kicsatolja az övét mikor a másik megkéri a kezét és pont akkor karamboloznak.. az anyósülésről kirepül a kocsiból majdnem bele is hal. Az egész rész musical lett... Gondolom nem.ez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!