Ha visszahozhatnátok egyetlen szereplőt aki meghalt a Bosszúállók: Végtelen háborúban, akkor ki lenne az?
Figyelt kérdés
Tegyük fel ti vagytok az író és a Végtelen köveket vagy az időutazást felhasználhatjátok hogy egy karaktert visszahozzatok az életbe aki meghalt a filmben, de csakis egyet. Ki lenne az, és miért pont őt választanátok?#Marvel #Bosszúállók #feltámasztás #csettintés #Avengers #Végtelen Kövek #Avengers: Infinity War #Bosszúállók: Végtelen háború #Thanosz #Végtelen kesztyű
2019. jan. 24. 15:31
1/7 anonim válasza:
Mivel ez valószínűleg meg fog történni, csak nem egy karakterrel, így nehéz.
Én pókembert hoznám vissza, gyerekkorom egyik nagy kedvence.
Ha esetleg a Végjátékban meghal Hulk, akkor viszont egyértelműen őt hoznám vissza.
2/7 anonim válasza:
Lokit. Neki hozzátartozik a karakteréhez, hogy mindig visszatér. :)
4/7 anonim válasza:
Lokit
Őt sose unom meg, és ha visszahozzák (bár kétlem) akkor is bárki bármit mondjon, hogy unalmas az, hogy mindig visszatér, nekem csak boldogságot okozna ha Loki visszajönne. Imádom őt.
5/7 anonim válasza:
Szintén Loki lenne az.
Nagyon bírom a karakterét és magát Tom Hiddlestont is, szóval remélem visszahozzák őt.
6/7 Eszti444 válasza:
Már láttam a végjátékot! De mindenképp Lokit:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!