Mit gondoltok a "Drága Örökösök" C. új magyar sorozatról?
Előzőekre: én is meglepődtem, hogy Kormos Anett írja A mi kis falunkat, mert stand-uposként egyáltalán nem vicces szegény, kb. csak a saját családját figurázza ki, azt sem túl kifinomultan.
Amúgy én néztem a Drága örökösöket a 60. részig, aztán rájöttem, hogy ez nagyon hosszú sorozat lesz, és nekem erre nincs időm.
Néha az az érzésem, hogy A mi kis falunk pepitában - ami tök érdekes amúgy hogy kis falunkat nem szeretik a dunántúli ismerőseim mert hogy tök alpári meg nem vicces szerintük, míg kelet-magyarországi barátaim nemhogy élvezik, hanem tisztában vannak azzal, hogy ez nemcsak szatíra, hanem rengeteg ponton a kemény valóság.
Hát, lehet, hogy közhely, de, ha nem tetszik, nem kell nézni...
Egyébként én szeretem.
Izgalmas, sokszor akciódús és persze vicces.
Van eleve egy tematikája, ezt kell figyelembe venni, mielőtt egyáltalán elkezdenénk nézni.
A prolizás pedig elég gyenge és indokolatlan mind itt, mind máshol, szerintem.
Ó, és még valami...
Lehet persze fikázni, hisz mindenkinek van véleménye, de, ha nem tetszene az embereknek, nem lenne szinte mindig 20% feletti nézettsége.
Aki nem hisz nekem, csekkolhatja a nézettséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!