Mit gondoltok a "Drága Örökösök" C. új magyar sorozatról?
Szerinted egy retek.
Ennyi.
Ez nem is kérdés, csak szeretnéd igazolni a véleményed.
Ez egy sitcom.
De látszik messziről, hogy puzsér rajongó vagy, azok használnak minden esetben proli szót, amikor nem tudna értelmesen leírni egy helyzetet.
rohadtul nem vagyok Puzsér-rajongó, de ha már ennyire pro vagy meg egy kérdésből leszűrsz ilyen dolgokat, akkor meghagylak ebben a hitben.
A "Mi kis falunk" tényleg sokkal jobb volt. Tudom, hogy a kérdés nem erre vonatkozik; viszont ha szembe állítjuk egymással a kettőt, nagyon könnyen kiütköznek a kettő közötti különbségek.
A "Mi kis falunk" is messze áll egy jó sorozattól szerkezetét tekintve, viszont nagyon szerethető, szívesen megnézi az ember. Humorral fogja fel a vidéki életet. Ahelyett, hogy degradálná a vidéken élőket, mint a "Drága örökösök", olyan elemekből csinál szatírát, amiken vidéki és városi egyaránt jót tud nevetni, hiszen valós falusi elemeket túloznak el / nagyítanak fel benne, mint hogy a közmunkások egész nap vedelnek, a polgármester teljesen alkalmatlan a pozíciójára, helyhiány miatt fitnesszterem és templom egyazon épületben, és egyazon ember "vezetése" alatt működik... :D Az emberközelisége adja meg a varázsát.
A "Drága örökösök" meglehetősen jellegtelenre sikerült. A nagyobb baj pedig az, hogy "megkerülhetetlenül", főműsoridőben sugározzák, ami elég kellemetlen...
Proli-huszár?
Azért azt még tudod, hogy mi az a sitcom - ugye?
Elég egyszerű, kidolgozatlan és gyenge poénok vannak benne. Az események szájba vannak rágva és 10 réssze előre le van lőve minden poén, minden csattanó. A karakterek kisarkítottak és a sztereotípiákra építenek.
A prolizás akkor sem indokolt. És továbbra is szánalmas.
Hát nekem meg tetszik. A Mi kis falunk teljesen más műfaj.
Végre egy normális magyar sorozat amiben nem az ismert sztárok vannak csak. Nagyon jól illenek a szerepek is hozzájuk. Dani, Tamás, Mihály imádnivalóak.
Amúgy falun élek, és igen pont ilyen alpáriak csak a pia számít. Még a kocsmárosunk is hasonló. Zsák falu, egy kocsmával, egy bolttal és egy posta ami csak délelőtt 10ig van nyitva. Itt a lakosok fele kb alkoholista, a pia számít. Puzsér véleménye nem érdekel, eddig amiket néztem neki mindenki sz.r aki él és létezik magán kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!