A Stargate Universe című sorozatnak mennyi köze van a régi Csillagkapu (SG-1) sorozathoz?
Nos ahhoz, hogy az Universe-be belekezdj nem feltétlenül kell újra megnézned a CsK-1 et, mert abból a szereplőgárdából (ahogyan az Atlantisziból is) csak visszatérő szereplők lesznek (pl. O'Neill tábornok, Carter ezredes, vagy Dr. McKay...) Egyébként tök mások a szereplők és a történet sem kapcsolódik valami szorosan az előző két sorozathoz...sőtt majdnem, hogy egyáltalán nem...
Spoiler: Az egész történet azzal kezdődik, hogy sikerül aktiválni az addig még általunk sohasem használt 9. ékzárat, amely a Destiny (Végzet) nevű ős kutatóhajóra nyit féregjáratot...a sorozat (néhány résztől eltekintve) tulajdonképpen a világűrben játszódik ennek a hajónak a fedélzetén, több milliárd fényévre a Földtől...
Sokan azt mondják, hogy ez a leggyengébb a 3 (4) Stargate sorozatból, ám egyszer érdemes megnézni...én nemrég fejeztem be, viszont szerintem sokkal jobb úgy belekezdeni, hogy előtte láttad a Csillagkapu filmet, a CsK-1 és az Atlantisz sorozatokat, illetve a másik két filmet (Az igazság ládája, Folytonosság)...egyáltalán nem szükséges, de szerintem érdemes...
Remélem, hogy segíthettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!