Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bosszúállók hogyan akarják...

A Bosszúállók hogyan akarják visszafordítani Thanos tetteit, ha egyszer a Végtelen Köveknek (köztük az Időkőnek is) annyi?

Figyelt kérdés
Amikor Thanos csettintett a kezén felrobbant a kesztyű és megsemmisültek a kövek. Akkor mégis hogyan akarják visszafordítani az időt?

2019. febr. 23. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Megvárod a filmet oszt megnézed.

Egyébként meg egyáltalán nem robbant fel, nem tudom mit néztek ti, csak megsérült.

Utána még használta a tér követ...

2019. febr. 23. 15:26
 2/3 anonim válasza:
Vannak több teóriák is hogy Marvel Kapitány képes az időutazásra.De írtak már olyat is hogy a shield segítségével fognak visszautazni az időbe.De amire én gondolok az hogy Scott Lang lesz itt az aki segíteni fog visszameni a múltba.
2019. febr. 23. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem adaptálják egy az egyben a képregényeket, de elolvashatnál párar, hogy ötleteket szerezz, de szerintem most már igazán meg lehet várni a filmet.

Carol Danvers nem képes az időutazásra, ez valami gagyi fan teóra.

Ellenben Scott és Tony összefogva képesek lennének időutazásra alkalmas eszközt készíteni.

2019. febr. 23. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!