Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki nyerne egy Mera vs. Fekete...

Ki nyerne egy Mera vs. Fekete Özvegy párbajt?

Figyelt kérdés

2019. febr. 14. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Mera :D bár ez attól is függ, milyen a terep. Viz közelében, vagy szárazföldön. Milyen fegyverrel esnének egymásnak. De szerintem Mera :)
2019. febr. 14. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha nincs víz a közelben nagy valószínűséggel Fekete Özvegy
2019. febr. 14. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
34%

Én inkább Merára tippelnék.

Ott van a különleges képessége, amihez nem csak tisztán a víz, hanem pl. a bor, más folyadékok is megfelelőek, amik azért a legtöbb harc helyszínen elérhetőek. Amióta az eszét tudja, az emberekénél fényévekkel fejlettebb technológia közelében nevelkedett, ilyen fegyverek használatára szakosodott, a származásából adódóan szívósabb, másmilyenek a fizikai korlátai. Ráadásul kreatívabb, agyafúrtabb, okosabb, mint a Fekete Özvegy, ha nem lennének a konkrét fizikális küzdelemben fellépő előnyök, akkor ott lenne a szellembeli, küzdelem közben könnyebben húzná csőbe, ejtené át az ellenfelét.

2019. márc. 4. 01:27
 4/4 anonim ***** válasza:
82%

A Fekete Özvegynek is átlagon felüli az ereje, ráadásul ért a fegyverekhez, a technológiához.

Mera egyedüli fölénye a szuperereje lenne, de az Özvegy szerintem ravaszabb és eszesebb nála.

2019. márc. 25. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!