Szerintetek összeillik Tony Stark és Pepper Potts? Nem furcsák együtt?
Figyelt kérdés
Nekem annyira furcsa az ő párosuk, csak szerintem nem illenek össze? Eleve a nő magasabb, de az hagyján, nem vagyok felszínes, de személyiségre, habitusra sem passzolnak. Én Starkot sokkal jobban el tudnám képzelni Natashával vagy Gamorával. Peppernek meg ott lenne pl. Happy. Ti mit gondoltok erről?#szereplő #párkapcsolat #Marvel #Vasember #Avengers #Robert Downey Jr. #Tony Stark #Pepper Potts #Gwynath Paltrow
2019. febr. 13. 22:02
1/5 anonim válasza:
Szerintem baromi jól összeillenek. Amolyan ellenpólus Potts Starknak és kell is neki ez.
2/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen összeillenek :D
Kb ellentétek, és pont ezért jók együtt :) Pepper el tudja viselni Tony nagy egóját, tudja zsarolni ;) és szereti. Tony pedig olyan nőt talált az életében, akit nem egyből kapott meg, hanem tennie kellett érte. Ők együtt tökéletesek :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem is passzolnak.Jó,mégha nemis külsőleg,de Pepper kiegészíti Startkot,a mondanivalójától kezdve,egészen a munkáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!