Donnie Darko: Belőled mit váltott ki és mit szűrtél/értettél meg belőle?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy a filmből mindenkinek más esik le. :)2010. júl. 1. 21:12
1/5 clint válasza:
énnekem túl zagyva volt, bár későn néztem, de érdekelne mi volt a lényege...
2/5 anonim válasza:
Majdnem elaludtam rajta, de a csattanó után kinyílt a zemem.
Utána órákat beszéltünk tesómmal a filmről, meg amivel foglalkozott, plusz később megkerestük a filmben elhangzott könyveket, és azokat olvasgattuk...
3/5 anonim válasza:
nagyon olyan híre volt,hogy egy mestermű ésés elvont és szuperjó film... Hát mivel pont ezért egy szuperelvontmesterműre számítottam, így egy picit csalódtam benne... Szóval az járt az eszemben, hogy nem annyiora nagy szám mint mondják, persze jó film attól még.
4/5 anonim válasza:
Én ma néztem meg. Sokan mondták hogy milyen jó. De nekem az volt egész végig az érzésem hogy mikor történik már valami.
Lehet csak azért nem tetszett mert nem fogtam fel. Ezért én is szeretném megtudni,hogy mi volt a lényege a filmnek.
5/5 clint válasza:
Nagyon olyan az érzésm, hogy sokan nem is vágják a filmet és ugyis mesterművezik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!