Hogyhogy nem érzékelem a 3D hatást a 3D-s moziban 3D-s technikájú filmek esetén?
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 13:32
2/7 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem. És rajtam van a 3D-s szemüveg. O.O"
2010. júl. 1. 14:16
3/7 anonim válasza:
Kamu 3D-s a film, mint a Titánok harca.
4/7 anonim válasza:
Nagy sz*rok a 3D-s filmek. En tobbszor is voltam, (Jegkorszak,Szornyek az Urlenyek ellen stb) megse volt benne semmi kulonleges...Szal nem vagy egyedul :D
5/7 anonim válasza:
Nem minden 3D-s film valódi 3D-s. A Titánok harcát pl. utólag 3D-sítették, ami erősen látszik is rajta, mert nagyon béna lett, gyakorlatilag nincs mélységérzet... az Avatar bezzeg... azon látszik, hogy 3D-s kamerákkal rögzítették.
Mivel két szemed van (?), fizikailag érzékelned kell a 3D-t.
6/7 A kérdező kommentje:
3D-ben néztem az Avatárt, és amit azt hittem biztos 3D, sima tévén DVD-n is ugyanúgy láttam. A Tim Burton Alizja se jött át semennyire. Egyszerűen semmi, és komolyan mondom.
2010. júl. 2. 00:43
7/7 anonim válasza:
Ha nagyon zavar, vizsgáltasd meg magad dokival, de szerintem azért még élhetsz teljes életet 3D-s moziélmény nélkül is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!