Deku-kun kérdése:
Érdemes tovább nézni a The Walking Deadet?
Figyelt kérdés
Láttam az első 8 évadot ,de gondolom nem csak szerintem a 8. évad fos volt . A 9. évadot érdemes megnézni vagy az is csak annyira jó mint az előző?2019. jan. 12. 20:04
1/16 anonim válasza:
Az első évadtól eltekintve elképesztő hígfos az egész.
2/16 anonim válasza:
Ha az elmúlt 2 évadból indulunk ki, akkor érdemes folytatani.
3/16 anonim válasza:
Én viszont kaszáltam ezt a sorozatot. Pedig szerettem, de nem láttam hova vezet, így abbahagytam. És őszintén egyenlőre nincs is terve, hogy be fogom pótolni. Maximum, ha olyan húznak a végére, akkor egy darát megér, de szerintem valahol nagyon elveszett lett a Walking Dead!
4/16 anonim válasza:
A 9. évad most fog beindulni a Suttogókkal a félévadzáró után, szerintem nagyon is érdemes. Bár szerintem a 8. évad a legjobban sikerült szezonok egyike lett, szóval a fene tudja.
5/16 anonim válasza:
nem érdemes, az uccsót énse néztem, de azt olvastam fos ahogy eddig, de ami igazán fáj, hogy a fear twd-del is ugyan azt tették, pedig az egész jó volt
6/16 anonim válasza:
ja és hozzáteszem, hogy most kezdtem el nézni a ZNation-t, ami a szegény ember walking deadje és a vicc az, hogy ez mégis jobb nála
7/16 anonim válasza:
darálva teljesen jó.
heti 1-ezve már nem annyira áll meg.
pedig emlékszem még régen mi volt,amikor ütős volt.
vasárnap hajnalban lement az amcsiknál,délutánra már megvolt a fordítás a felirat és nyomták fel online,én meg rohantam haza nézni.
nah ez a fajta várakozás már nincs meg benne,de darálva még le tud kötni és be tud szippantani.
9/16 anonim válasza:
Érdemes, mert showrunner váltás történt, és ez pozitívan meg is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!