Melyik sorozatot érdemes nézni ezek közül?
Ezekben gondolkodtam:
Odaát
Breaking Bad
A drót
Castle
A szökés
Tabu
Légió
Ezek közül melyiket érdemes néznem? (Egyébként a kedvenc sorozatom a The Walking Dead, ha ez segít)
Az Odaátot csak az ötödik évadig láttam de az zseniális
Breaking bad nem rossz de nagyon túlértékelt.Egyszer nézhető.
A többit nem láttam de némelyik tervben van.
Szóval én csak az Odaátot tudom ajánlani nyugodtan :D
Az előzőnek üzenem hogy ha a kedvence akkor valszeg már végignézte az eddig kijött összes részt...
Ha meg nem akkor kedves kérdező ne hallgass rá.Még mindig jó a sorozat,nyugodtan nézd tovább.
Nem ez volt a kérdés. A többieknek köszönöm a választ.
Az Odaátot csak ajánlani tudom. Nekem már függőséget okoz. Egyébként is, ha a Walking Dead a kedvenced, akkor az Odaátot is imádni fogod. Én már csak tudom. Egyébként a 4. évada minden hétköznap megy az M2-n 22:35 (amiből végül 40 lesz) ha gondolod belenézhetsz és, ha tetszik akkor elkezdheted nézni az elejétől.
De muszály megnézned belőle legalább egy részt!
Úristen! Hogy lenne már a Breaking Bad túlértékelt? Komolyan annál tökéletesebb sorozat nem hiszem, hogy van, bár jó lenne...
Szerintem feltétlenül nézd meg, de kizárólag eredeti nyelven! Aztán a spinoffját is a Better Call Sault, bár az azért annyira nem jó mint a Breaking Bad.
A Taboo tényleg jónak tűnik, de annyira nem tudom en még csak 2 db részt láttam.
A The Wire-re azt mondják sokan, hogy olyan mint a Breaking Bad, hát szerintem nem, de lehet nkik van igazuk, mindenki döntse el maga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!