Csak szerintem szánalmas, hogy Hollywood még egy olyan karakteren keresztül mint Venom sem mondja ki az igazságot?
Eddie betört a barátnője számítógépébe a tudta nélkül, ez egy teljesen elegendő ok a szakításra. Ezután az ott szerzett ismereteivel tönkretette a saját karrierjét, ami szintén egy elég jó ok, és tönkretette a barátnője karrierjét, ami egy harmadik jó ok. Ha Eddie elmondja a barátnőjének, hogy mit akar és miért, és aztán óvatosabban jár el a szerzett tudással, akkor is megmenthette volna a világot, és nem árulja el a bizalmát.
Amúgy meg, ami ezt az aranyásást illeti, Eddie riporter volt, a barátnője meg ügyvéd. Könnyen lehet hogy Eddie keresett kevesebbet.
"Ezután az ott szerzett ismereteivel tönkretette a saját karrierjét, ami szintén egy elég jó ok."
Ezt az egyet nem értem, hogy ez miért jó indok. Az a saját karriere. Nem hinném, hogy egy olyan mint ő örökké munkanélküli maradna.
Ha valakivel komoly kapcsolatot akarsz, pl. családot alapítani, gyerekeket, ilyesmi, akkor tudnod kell, hogy a másik fél képes felelősségteljesen viselkedni. Kevés a 30-40 fölötti hippi. Gyerekként tök menő, hogy lázad valaki. De ha két közös gyereketek van, és a másiknál nem lehet tudni hogy holnap épp lesz-e munkája vagy sem, az elég komoly baj. Eddie vajon felveszi-e a gyereket az oviból? Ez nem feltétlenül pénz kérdés, hanem felelősség és felnőttség vs. impulzivitás kérdése. Ha Eddie 20 éves lenne, akkor érthető lenne. De inkább késő 30-as vagy 40-es. Ha valaki ilyen korban veszélybe sodorja a munkáját komolyabb megfontolás nélkül, csak mert olyan kedve volt, azzal lehet komoly kapcsolatot építeni?
És mondom, a csaj nem valami csóró csöves volt, hanem megvolt a saját karrierje. Szóval nem arról van szó, hogy kell Eddie pénze. Hanem arról, hogy megbízható partner-e, vagy inkább kidob mindent az ablakon egy megérzés és egy hangulat alapján. Ha utóbbi, azzal szakítani is kell.
Van abban logika amit mondasz, de:
1. Nem volt gyerekük
2. Szerintem Eddie max. 1 hónap alatt talált volna új munkát. Venom szerint persze ő egy lúzer, de ki nem az hozzá képest amikor megszáll valakit és az akit megszáll nem hal bele. Ha nincs is a legsikeresebb emberek között, az emberek között nem számít lúzernek.
"Szerintem Eddie max. 1 hónap alatt talált volna új munkát."
Munkát biztos. Csak épp nagyon nem mindegy hogy valaki egy jó karrier sokadik lépcsőfokán áll, vagy megy a mekibe burgerforgatónak, mert jobbat nem talál, miután a karrierje előtt elvágta az utat...
Mi a fenéért tárgyaljuk ezt még mindig? Kiderült, hogy a kérdező hülyeséget írt, a csaj messze nem volt aranyásó, szóval vita vége, mit kell ezen még morzsolgatni?
A filmmel ennél csak nagyobb bajok voltak.
csak 1x láttam,de mintha az lett volna,hogy a szakítás után pár hónappal már együtt élt a doki csávóval a csaj.
szerelmi csalódott nő nem igazán csinál ilyet,hogy szakít,1 hónap alatt túl van az egészen elvan,majd újra randizik és már költözik is oda a palihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!