Csak szerintem szánalmas, hogy Hollywood még egy olyan karakteren keresztül mint Venom sem mondja ki az igazságot?
Figyelt kérdés
SPOILER Venom személyisége összességében rendben volt, egy kis részletet leszámítva. A film elején Eddie meg akarta tudni az igazságot (amit mellesleg ha nem tud meg, vége lett volna a világnak, és már addigra is több ártatlan ember halt meg miatta), ugye erre kirúgták őt is meg a barátnőjét is, vagyis mindkettőjüket megfosztották az addigi pénzkeresési lehetőségüktől, és mi volt az első dolog amit csinált? Szakított vele. Venom ugye tudott erről, mert benne volt Eddie fejében, és a személyiségét ismerve azt kellett volna mondania, hogy "Hagyd a p*csába ezt az aranyásót, soha em szertetett. Ahogy valami rossz dolog adódott, rögtön elhagyott", de nem, még Venomnak is tetszik a csaj...2019. jan. 9. 01:07
1/18 LeonScottKennedy válasza:
Nekem is tetszett a csaj :/
Számomra Venom ostoba "motivációja", hogy mégis megmentse a világot rontotta el a filmet. Ő mindig is egy ikonikus, félelmetes antihős volt, erre a filmben csinálnak belőle egy gyerekes, inkább szánalmas mint félelmetes szuperhőst. Nem baj, következő filmben jön Carnage és őt is jól elcseszik.
2/18 A kérdező kommentje:
Nekem az nem rontotta el, mert önérdekből csinálta, és az sem, amiről itt beszélek, viszont azért valamennyire lerontotta a színvonalat.
2019. jan. 9. 01:19
3/18 LeonScottKennedy válasza:
Hát amiről te írsz az ugyan nem rontott le semmit, és értelme sincs nagyon, a csaj nem aranyásó volt, neki is volt jó munkája, és Eddie derékba törte a teljes karrierjét, miután megígérte neki, hogy nem fog hülyeséget csinálni. Persze, hogy ezek után eléggé felkapja a vizet és szakít vele. Sőt, miután kiderül, hogy Eddie rosszul van, a nő végig segíteni próbál neki, szóval nem tudom, hogy te nőgyűlölő vagy, vagy mi, de nekem teljesen pozitív karakterként jött le a csaj. Az igazi probléma azzal van hogy Venom filmet gyerekeknek csinálnak felnőttek helyett, a következő Carnage filmről nem is beszélve. Na, ez szánalmas.
4/18 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a másik válaszolóval. Ahogy Eddie viselkedett, az elfogadhatatlan. Nehogy már ő legyen az áldozat, miután megkeverte a szart.
5/18 anonim válasza:
ez hollywood...az eredetiséget feláldozzák a profit érdekében.éppen ezért naná hogy kölyköknek csinálják a Venom és egyéb szuperhős filmet.Szerintem a film jó volt de ehhez kellett Hardy,viszont a csaj...ha nem nyilatkozta volna korábban hogy csak a pénz és hardy miatt vállalta el a szerepet,észre se vettem volna :)
6/18 LeonScottKennedy válasza:
#5:
Már nem azért, de melyik színész nem a pénz miatt vállal el egy szerepet?
7/18 anonim válasza:
hát figyelj ha van egy felívelő karriered amit elveszítesz mert a másik nem tudta tartani a pofáját normális dolog szerintem ez a reakció, ettől meg nem aranyásó a másik ha lényegében tönkre tette az életetét
8/18 anonim válasza:
Hát, az eléggé szánalmas ha neked ebből annyi jött le hogy a csaj "aranyásó" lenne. Pont hogy saját, ígéretes karrierje volt, és Eddie ezt szépen tönkretette neki. Igencsak jogosan akadt ki.
9/18 anonim válasza:
Eddie mentségére legyen mondva jó indokkal tette.
10/18 A kérdező kommentje:
"Sőt, miután kiderül, hogy Eddie rosszul van, a nő végig segíteni próbál neki"
Persze, mert így lett megírva a karaktere.
2019. jan. 9. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!