Venom akkor most mégis milyen "szuperhős"? SPOILER
A minap megnéztem a filmet és hiába néz ki szörnynek de Eddie testében mondhatjuk jónak is, vagy csak én látom így?
Olvasgattam és sokan nem mondják jónak a kinézete miatt.
Meg a végén is magyarázza neki Eddie hogy kit ehet meg és kit nem szóval csak nem lehet gonosz.
Meg a másik mikor a végén felrobban az űrhajó és elköszön Eddietől, azt hogy éli túl hisz elmondta hogy a tűztől is meghal.
Nem nevezném szuperhősnek, inkább jóindulattal antihősnek. A képregényben sokkal több idő kellett hozzá, hogy befejezze az emberevést és gyilkolászást, a film ezt átalakította és rögtön antihős lett az Eddie-ve való barátsága miatt, gonosztevő helyett.
Valószínűleg úgy élte túl, hogy egy pici része Eddie-ben maradt, de ez tipp, nem derül ki.
Azért a képregéynekben Venom egy sokkal brutálisabb ellenfél, a film ilyen "kedvesebbnek" adaptálta, ami nekem nem tetszett annyira, mert így a közte és Pókember közti ellentét marhaságnak tűnik.
Inkább antihős, mint Red Hood.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!