Marvel kapitány miért néz ki minden promóciós képen úgy mint aki kábítószer hatása alatt áll?
Nézzétek meg itt rögtön a cikk elején két kép is van róla, a csaj mind a két képen kifejezéstelen arccal bámul egy pontba, az egész arca olyan mint aki éppen be van szívva/lőve, ráadásul a második képen még a szája is tök furán áll, az egész nővel nem stimmel valami. Ő a története szerint drogfüggő, vagy a színésznő kábítószerezik?
Láttad már ezt a nőt más filmekben?
Pont ilyen buta arca van azokban is.
Pont ezért voltam rohadt csalódott mikor megtudtam, hogy egy ilyen fajsúlyos szerepet egy ilyen színésznőre bíztak. Egyszerűen nem tudom elhinni. Kb a film sem érdekel már, mert számomra nonszensz, hogy valaki színész lehet és még filmszerepet is kap úgy, hogy képtelen érzelmeket kifejezni...
Egyébként sok helyről megkapták már ezt a kritikát, úgyhogy én nem számítok túl nagy sikerre ennél a filmnél. A legtöbben csak a Bosszúállók miatt fogják megnézni (ahogy én is), mert a történet szempontjából biztos, hogy fontos szál, de ez a nő....
Láttál te már masszív drogosokat? Megfolyt arcok, beesett tekintet, üres szemek. Melyik képen látsz ilyen arcot?
Ilyen az arca. Az én arcom is kifejezéstelen és sokszor nézek egy pontra sokáig (általában amikor gondolkodok)
Pedig soha életemben nem drogoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!