Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bosszúállók közül kinek...

A Bosszúállók közül kinek tetszett leginkább az eredettörténete?

Figyelt kérdés
Ki volt az akinek a leginkább megfogott az eredettörténete, hogy hogyan lett belőle szuperhős? Amerika Kapitány a múltból, Tony Stark a milliárdos feltaláló, Thor aki egy másik világból jött? Amúgy DC hősöket is mondhattok, pl. Wonder Woman az elzárt szigetről érkező félisten amazon vagy Arthur Curry Atlantisz hercege stb... Nektek kinek a sztorija a legütősebb?

2019. jan. 4. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Amerikai kapitány..
2019. jan. 4. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Thor a kedvencem.

Ha lehet képregényekből is választani nem Bosszúállókat, akkor Magik.

2019. jan. 4. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Captain America, mert eszméletlen jól fel van építve a karaktere. A First Avenger-ben lelkesedik az amerikai eszméért, a Winter Soldier-Ben már kételkedik benne, a Civil War-ban pedig csalódik benne, kiábrándul és elfordul tőle. Egyszerűen zseniális.

Lokit is nagyon kedvelem.

2019. jan. 4. 19:36
 4/8 anonim válasza:
Engem Doctor Strange sztorija fogott meg igazám, de kinek mi.
2019. jan. 4. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Amerika kapitány. A filmben bebizonyosodott,hogy egy kis lúzerből aki hű a hazájához,kitartó a végsőkig,jó ember,méltó rá hogy kapitány legyen.Elvégre pont őt választották ki a kísérlethez (szuper katona lett a szérum miatt),ő volt a megfelelő akit kiválasztottak.Szerintem jó sztori volt.
2019. jan. 5. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:

MARVEL: Amerika kapitány.. nagyon megfogott a story. Mindig is szerettem a vh-s filmeket (persze picit felturbózva mint ez vagy a wonder woman). Látszik, hogy a senkiből is lehet valaki...

DC: Wonder woman

2019. jan. 6. 08:24
 7/8 anonim válasza:

Top 3 (szerintem):

#1: Doctor Strange

#2: Thor

#3: Amerika Kapitány

2019. jan. 6. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Marvel

Thor, Vasember, Loki

Dc

Wonder Woman

2019. jan. 13. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!