A Bosszúállók közül kinek tetszett leginkább az eredettörténete?
Figyelt kérdés
Ki volt az akinek a leginkább megfogott az eredettörténete, hogy hogyan lett belőle szuperhős? Amerika Kapitány a múltból, Tony Stark a milliárdos feltaláló, Thor aki egy másik világból jött? Amúgy DC hősöket is mondhattok, pl. Wonder Woman az elzárt szigetről érkező félisten amazon vagy Arthur Curry Atlantisz hercege stb... Nektek kinek a sztorija a legütősebb?#történet #múlt #képregény #Marvel #szuperhős #Bosszúállók #DC Comics #Avengers #Az igazság ligája #eredettörténet
2019. jan. 4. 13:51
2/8 anonim válasza:
Thor a kedvencem.
Ha lehet képregényekből is választani nem Bosszúállókat, akkor Magik.
3/8 anonim válasza:
Captain America, mert eszméletlen jól fel van építve a karaktere. A First Avenger-ben lelkesedik az amerikai eszméért, a Winter Soldier-Ben már kételkedik benne, a Civil War-ban pedig csalódik benne, kiábrándul és elfordul tőle. Egyszerűen zseniális.
Lokit is nagyon kedvelem.
4/8 anonim válasza:
Engem Doctor Strange sztorija fogott meg igazám, de kinek mi.
5/8 anonim válasza:
Amerika kapitány. A filmben bebizonyosodott,hogy egy kis lúzerből aki hű a hazájához,kitartó a végsőkig,jó ember,méltó rá hogy kapitány legyen.Elvégre pont őt választották ki a kísérlethez (szuper katona lett a szérum miatt),ő volt a megfelelő akit kiválasztottak.Szerintem jó sztori volt.
6/8 anonim válasza:
MARVEL: Amerika kapitány.. nagyon megfogott a story. Mindig is szerettem a vh-s filmeket (persze picit felturbózva mint ez vagy a wonder woman). Látszik, hogy a senkiből is lehet valaki...
DC: Wonder woman
7/8 anonim válasza:
Top 3 (szerintem):
#1: Doctor Strange
#2: Thor
#3: Amerika Kapitány
8/8 anonim válasza:
Marvel
Thor, Vasember, Loki
Dc
Wonder Woman
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!