Szerintetek kivel fog összejönni Marvel Kapitány?
Figyelt kérdés
A Bosszúállókra gondolok természetesen.#romantika #Marvel #szuperhős #Bosszúállók #cselekmény #Avengers #Marvel kapitány #Brie Larson #Carol Danvers #Bosszúállók: Végjáték
2019. jan. 6. 17:30
1/4 anonim válasza:
Miért kellene összejönnie bárkivel is?
Képregényben Hadigéppel volt, elképzelhető, hogy a filmekben is megtartják ezt.
2/4 anonim válasza:
Miért kéne bárkivel összejönnie?
A Hangya sem jött össze egy Bosszúállóval sem. Ahogyan Sólyom se. Ahogyan a Fekete Párduc sem. Ahogyan Sólyomszem se.
A képregényekben valóban Hadigéppel voltak együtt.
3/4 anonim válasza:
Nemrég olvastam egy cikket(majdnem olvadtam-t irtam😂),amiben azt irták valami marvel pletyka szerint pókember és carol egyutt járnak és akkor leblokkoltam,az egy fiatal kölyök összejön egy k*cs*ggel
Aha ez tényleg pletyka,legalábbis remélem,és ne jojjon ossze senkivel mert nagyon kocsog
4/4 anonim válasza:
A filmekben 100%, hogy nem hozzák össze a 16 éves gyereket és a 50 éves űrlényt.
De a képregényekben volt egy randijuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!