Brie Larson mennyire jó színésznő?
Én jó színésznőnek tartom. Itt írtam egy hosszabb ajánlást arról, hogy melyek a jó filmjei szerintem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
A szakmában elég elismertnek számít azzal az Oscar díjjal.
1
Mióta egyenlő a szépség a tehetséggel? Némi fogalomzavarban vagy öcsém.
Nem tudom neked milyen szomszédaid vannak, azért az én szomszédaimnál sokkal szebb Brie Larson :D De nekem sose az ilyen ultra-szupermodellek voltak a kedvenceim.
Még nem néztem újra a 21 Jump Street-et, mert eléggé lefoglaltak a 2018 év végi dömpinggel, meg az év végi top 10-es listákon felmerülő filmek pótlásával. De majd eljön annak is az ideje, nem is tudom hány éve láttam, de már jó régen volt. Csak annyi új film van, meg annyi régi amit nem láttam, hogy ritkán nézek olyat, amit már láttam.
van az a mondás hogy tipikus "szomszédcsaj" ááá de mindegy is ízlések és pofonok,kár ezen vitázni.Viszont Marvel kapitányként kötelező megnézni.Ha bármelyiknek ezután véleménye lenne,az én véleményemről ahhoz csak 2.dolgot fűznék hozzá.
1.Tudjuk hogy a vélemény olyan mint a s...lyuk.Mindenkinek van ,és senki sem kíváncsi a másikéra
2.Ha már ellenvéleményünk van,nem tetszésünket,ellenvetésünket tegyük EZT már meg civilizált formában! B.U.É.K
6
A kérdés így hangzott: "Brie Larson mennyire jó színésznő?
Ő tehetségesnek számít a szakmájában? Ti jó színésznőnek tartjátok?"
Erre a válaszod: "Nekem Ő az a tipikus "szomszédlány"típus.Szép-szép..."
Na most fussunk neki még egyszer! Szerinted valaki kérdezte, hogy szerinted szép-e, vagy hogy tetszik-e neked, vagy hogy te milyen típusnak tartod?
6
Semmiféle problémám nincs, ez a mondatod egyszerűen értelmetlen: "Szép-szép van benne tehetség,de nem kiugró."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!